Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek néha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek néha nem undorítóak a férfiak?!

Figyelt kérdés

22 éves pasi vagyok, és hálát adok nagyonis az evolúciónak, és a géneknek, hogy vonzódnak a nők a férfiakhoz.

Most lehet, hogy én vagyok zavaros, de egyszerűen undorítónak találok minden pasit.

Izzadnak (mert minden pasi izzad) büdösek, szőrösek, (a lábán azért szinte mindenki) seggük kb nulla.

izomzat terén vékony szikár, vagy husis.

Egyszerűen összehasonlíthatatlan egy gyönyörű női testel, a pici kerek popo, egyszerűen mindnehol feszes bőr, totál szőrtelen test, imádnivaló bőrfelület, hamvas, puha, finom, formás kerek mellek.

Sokszor elgondolkozom, hogy ha én nő lennék (elég hülyeségek fele elmélkedek néha XD) egészbiztosan leszbi volnák!

egyszerűen undorodom már a férfi szó hallatán is.

2013. jún. 20. 07:35
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
73%

23-as: Nem értem min akadtál fenn. Orientációmtól függetlenül mindenkiről alkotok véleményt, ha már csak szimplán barátkozom is vele vagy akármi.

A személyiségbeli gondokat úgy értettem, hogy sok férfi van, akivel nagyon nem tudok kijönni, mert vannak bizonyos tipikus stílusaik, amiket nem tudok elviselni.

Ez persze pont így jelen van a lányoknál is... én már csak ilyen nehéz eset vagyok, nagyon megválogatom az embereket, akikkel barátkozom.

De mindezek ellenére még mindig (sajnos) több értelmes férfit ismerek, mint nőt...

24-es: Nem értem hogyan jön ide a divat. Ha valaki divatból játssza a leszbikust/meleget, attól még nem fog ahhoz a nemhez vonzódni, épp ezért játssza meg.

De gondolom arra próbáltál utalni, hogy a leszbikusság csak divat kérdése. Nos, ha így van, az elég nagy tudatlanságra enged következtetni részedről.

Az állatvilágban lehet, hogy így van, de az ember bőven a többi állat felett áll. Nekünk mások az értékrendjeink.

Illetve az állatvilágban még ha a nőstény visszahúzódóbb mintázatú, akkor is vonzza a hímeket, akiknek pont a visszafogott mintázat a vonzó, így nem ezen fog múlni a dolog.

No, ha ezt átvetítjük az emberre, akkor mondhatjuk ugyan a nőkre, hogy kevésbé "díszesek" (ez megint nézőpont kérdése, te, mint hetero nő persze, hogy így gondolod), de ettől még egy hetero férfi vagy egy leszbikus nő a kevésbé "díszes" után fog menni, hisz így van kódolva :)

Na, de hogy így a végén összegezzek... ezzel csak annyit akartam mondani, hogy az, hogy ki szép vagy vonzó mind nézőpont kérdése csupán. Nem lehet kijelenteni, hogy az egyik nem szebb, mint a másik, hiszen mindenki máshogy tekint rájuk. Neked a férfiak lesznek a vonzók, nekem a nők, ennyi az egész. Engem nem zavar senki más szexualitása, amíg nem bánt senkit vele.

2013. jún. 21. 10:35
 32/42 anonim ***** válasza:
Azt mondod az állatvilágban divat a leszbikusság? Ez kezd igen érdekes lenni.
2013. jún. 21. 11:02
 33/42 anonim ***** válasza:

"24-es: Nem értem hogyan jön ide a divat. Ha valaki divatból játssza a leszbikust/meleget, attól még nem fog ahhoz a nemhez vonzódni, épp ezért játssza meg. "

24-es vagyok, durván félreértettél...

olvasd el, mire reagáltam: azt írtad, hogy a férfiaknak formátlan a testük - ezzel nem értek egyet, mert ha megnézzük az állatvilágot, ott is mindig a hím egyed a szebb, formásabb...ezt a biosz tanárnőnk is megmondta, majd nevetett egyet, hogy 1 kivétel van: az ember....hát igen, talán azért lehet kivétel, mivel nem vagyunk naturisták, öltözködünk...és a nők mindig is kihívóbban öltözködtek, mint a férfiak (...bár kitudja, manapság ez a tendencia kezd megint visszafordulni "hála" a páwáknak meg az alfahímeknek)

2013. jún. 21. 12:54
 34/42 anonim ***** válasza:

32-es: Utólag vettem csak észre, hogy rosszul tagoltam azt a részét a szövegnek. Az a mondat már nem a divat részhez tartozott, hanem egyel lejjebb. Ezt te értetted félre.

24-es: Nem értettelek félre. Tudom mire célzol, viszont most már pontosabb is a mondandód azzal, hogy kiemelted az embert, mint kivételt.

Viszont ugyan azt tudom csak mondani, hogy egy nézőpont kérdése. Én nem a ruháról beszéltem eddig sem, hanem magáról a testről.

2013. jún. 21. 13:55
 35/42 anonim ***** válasza:
58%
melegként engem undorít 18/L :)
2013. jún. 21. 20:07
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

én nem tudom mi van itt, de én is leszbikus vagyok :D

az a helyzet, hogy én nem találom undorítónak a férfiakat,de pl.: a pénisz annyira vicces szerv, hogy én megmosolygom :D de komolyan, mivel szexuális izgalmat egyáltalán nem vált ki belőlem marad a puszta látvány és hát...talán értitek :D

ugyanígy vagyok a szőrös lábakkal :D

viszont nekem is fura lenne, ha elkezdenének csupasz lábbal rohangálni az utcán o.o

és ugyanannyi büdös férfival találkoztam min nővel...ez ember függő szerintem

amúgy te egy erősen retusált nőt festettél le a kérdésedben kedves kérdező :D bár az tény, hogy a női test gyönyörű...csak épp azzal együtt, hogy nem mindenhol feszes annyira az a bőr, és előfordul, hogy borostás a láb :)

19/L

2013. jún. 23. 02:44
 37/42 Makoscsiga ***** válasza:
100%

"Egyszerűen összehasonlíthatatlan egy gyönyörű női testel, a pici kerek popo, egyszerűen mindnehol feszes bőr, totál szőrtelen test, imádnivaló bőrfelület, hamvas, puha, finom, formás kerek mellek. "

Szerintem te még nem találkoztál élőben pucér csajjal. Ami végülis nem is olyan nagy csoda, hiszen a "leszbi volnák!" helyes leírását csak felsőben fogjátok tanulni.

2013. jún. 23. 09:47
 38/42 anonim ***** válasza:
Én is sokszor már undorodom, de nem a külsejük miatt, hanem hogy nem lehet ugyanazt az őszinteséget elvárni, amit ők kapnak, csak mert náluk az őszinteség=szabadság elvesztése. (ergo ha elengednénk mással, akkor se mondaná el, ha ezt az egyet kérnénk.. agyfsz.:S) Azért többes szám 3. személyben beszéltem, mert téged nem ismerlek..:)
2013. jún. 24. 12:23
 39/42 anonim ***** válasza:

A "leszbikus" kulcsszóval sok leszbit ide vonzottál. :D

Egyébként én undorodom a pasiktól. Nálam biztos valami félresikerülhetett, de egyszerűen nem szeretnék a törékeny nő lenni az erős, védelmező pasi mellett. Én inkább a védelmező típus vagyok. És a nők "tökéletességéről" csak annyit, hogy hidd el mi is izzadunk, és a szőr is ott van bizonyos helyeken.. :) 17/L/L

2013. jún. 30. 23:50
 40/42 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezo meleg.
2013. júl. 6. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!