Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert ilyen undoritoak a ferfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen undoritoak a ferfiak?

Figyelt kérdés
Mostanaban azt veszem eszre hogy egyre jobban undorodom szinte mindtol. A szemelyiseguktol. Hogy kepesek lanyokat ugy megnezni utcan koztuk engem is mintha csodat latnanak. Kocsibol kibamulva szinte tatott szajjal. Es egyebkent is ez a lanyokat nagyon durvan megnezes szerintem annyira de annyira taszito. Es eddig kb.ahany ferfival/fiuval talalkoztam mind csinalta. Megis miert? Nem lehet normalisan rapillantani valakire es kesz? Miert kell a lelket is kibamulni? Raadasul tobben ugy hogy melletuk van a parjuk/feleseguk. Szanalmas.
2018. aug. 20. 20:28
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
1-es. Omm okexd nem az a nevem de oke.
2018. aug. 20. 20:43
 12/43 A kérdező kommentje:
3-as. Nem szerintem forditva se normalid hogy a masik belet is kibamuljuk..foleg ha meg parunk is van.
 13/43 anonim ***** válasza:
Én olyat is láttam már többször,hogy ilyenkor mobil be és le is fényképezik a nő se-ggét.
 14/43 A kérdező kommentje:
13-as.Najo azta. Nem gondoltam hogy a vilag eddig fog sullyedni.
2018. aug. 20. 20:45
 15/43 A kérdező kommentje:
6-os. Nem sajnos nem vagyok az. Sokszor gondolkoztam mar rajta hogy megerne csaj sajnos kicsit se vonz a sajat nemem.
2018. aug. 20. 20:46
 16/43 anonim ***** válasza:
55%

ritka nagy fogyatékos lehetsz

a nők is megbámulják a sportos férfitesteket, ennyi erővel ti is undorítóak vagytok

2018. aug. 20. 20:48
 17/43 anonim ***** válasza:
Akkor már csak a shemale -k maradtak.
2018. aug. 20. 20:49
 18/43 anonim ***** válasza:
53%

Nézd, én pasi vagyok, de rosszul látod.

A 6 àltalànost végzett, építkezésen talicskàt toló, alkesz egyéneket ne vedd figyelembe.

Sok az alpári, iskolàzatlan, szexéhes bunkó, de ne vedd egy kalap alà, figyelmes, igényesen költözött, pàrkapcsolatot kereső férfiakkal.

Pl, ha randira hívna egy jól öltözött, biztos keresettel rendelkező fogorvos, akkor is elhajtanàd, hogy bunkó paraszt?

2018. aug. 20. 20:50
 19/43 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a nők ugyanolyan undorítóak tudnak lenni. Nem hinném, hogy ez nem kérdése lenne.

Ha viszont zavar, és arra tudsz gondolni csak, hogy bámulnak, fakadhat önbizalomhiányból is. Ugyanis egy felnőtt magabiztos nő, szimplán lesz*rja az ilyet.

A bámulásról meg annyit, hogy gondolom összefügg az elfojtott szexuális vágyakkal. Nem kell magadra venned.

2018. aug. 20. 20:51
 20/43 A kérdező kommentje:
19-es. Persze hogy nem. A kivetel erositi a szabalyt. Merem remelni hogy meg vannak normalis magukat megtartoztatni kepes en onbecsulessel rendelkezo normalis ferfiak.
2018. aug. 20. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!