Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert ilyen undoritoak a ferfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen undoritoak a ferfiak?

Figyelt kérdés
Mostanaban azt veszem eszre hogy egyre jobban undorodom szinte mindtol. A szemelyiseguktol. Hogy kepesek lanyokat ugy megnezni utcan koztuk engem is mintha csodat latnanak. Kocsibol kibamulva szinte tatott szajjal. Es egyebkent is ez a lanyokat nagyon durvan megnezes szerintem annyira de annyira taszito. Es eddig kb.ahany ferfival/fiuval talalkoztam mind csinalta. Megis miert? Nem lehet normalisan rapillantani valakire es kesz? Miert kell a lelket is kibamulni? Raadasul tobben ugy hogy melletuk van a parjuk/feleseguk. Szanalmas.
2018. aug. 20. 20:28
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
77%
És gondolj bele,az egy dolog,hogy megnéznek,de egyből el is képzelnek "gusztustalankodás" közben. Teszem azt,orál hányásig, popsiba élvezés, stb.
2018. aug. 20. 20:54
 22/43 anonim ***** válasza:
38%
Egyáltalán nem undorítóak
2018. aug. 20. 20:55
 23/43 anonim ***** válasza:
0%
Én erőt veszek magamon nem nézem a popókat mert szerintem is tahóság. Arcukat nézem meg utána a szemükbe nézek és kb ennyi. Nem vagyok búza de szerintem minimalis intelligencia meg van.
2018. aug. 20. 21:22
 24/43 A kérdező kommentje:
23-as. Normalis felfogas. Igy kene minden ferfinek gondolkodni es akkor nem itt tartanank:)
2018. aug. 20. 21:32
 25/43 anonim ***** válasza:

én láttam olyan nőt aki lefotózta a pasit, akkor ő is undorító?

de ne izgulj még 10-20 év és vissza sírod azt hogy bámuljanak. akkor már a nézéssel is beéred majd, mert ha ilyen férfigyűlölő maradsz, csak is a macskák fognak boldogítani

2018. aug. 20. 21:59
 26/43 anonim ***** válasza:

Majd a kis faszenes grill megoldja a problémát és baccpapucsban szagattják az ajtódat,hüttő van?

Ez fontos!

2018. aug. 20. 22:17
 27/43 anonim válasza:
70%

# 23

nő létemre kiröhögtelek

nem attól vagy intelligens, hogy nyak alatt szemre sem veszed a nőt,inkább egy pancser

mi nők is megnézzük a férfiak fenekét, ha formás :)

lehet valamit diszkréten, és paraszt módon is csinálni

és igen, van barátnőm, aki hobbit űz abból, hogy sunyiban fotózgatja a pasikat

kérdező, remélem nem vagy több 14-nél ilyen szinttel...

2018. aug. 20. 22:17
 28/43 anonim ***** válasza:
31%

Mondjuk ne öltözzön kirívóan, akit zavar, ha megnéznek.

Persze azzal egyetértek, hogy némely férfi nagyon alpárian műveli ezt.

2018. aug. 20. 22:52
 29/43 anonim ***** válasza:
43%
Királykisasszony, ha beköltözöl a toronyszobába és magadra zárod az ajtót, biztos nem lesz több gondod azokkal a csúnya férfiakkal.
2018. aug. 20. 22:56
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

"23-as. Normalis felfogas. Igy kene minden ferfinek gondolkodni es akkor nem itt tartanank:)"

Te meg egy önző paraszt vagy. A kérdésedből és a hozzászólásodból is látszik, hogy csak azt tudod elfogadni, amit te gondolsz helyesnek.Majd pont te fogod megmondani, hogy egy férfinek hogyan kell viselkedni. Bezzeg ha azt mondanám hogy minden nőnek márpedig szülni kell, a konyhában a helye és, akkor puffognál, mint mérges pulyka telhiholdkor.

Ha majd pár év múlva megereszkedik a melled, lapos lesz a valagad, akkor majd visszasírod hogy régen még megnézték a testemet.

Amúgy meg, törvény nem tiltja a bámulást,így tehetsz bármit, akkor is megnézik a tested.

2018. aug. 20. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!