Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fogok kelleni valaha egy lánynak is?
Levegőnek néznek a lányok, mintha nem is léteznék. Az utcán rám sem néz egy lány sem. Barátnőm sem volt soha. Pedig már huszon éves vagyok. Tényleg ilyen ronda lennék? Meg a személyiségemmel is gondok vannak. Tehát így a kettő együtt nagyon rossz.
Lehet valaha barátnőm?
Magas és az átlagosnál kicsit vékonyabb vagyok.
Tényleg ilyen visszataszító ez?
Küldj képet
Am biztos h fogsz valakinek kelleni
Csendes, visszahúzódó vagyok...
2-es. Nem tudom mire gondolsz!?
Tegnap láttam a Rákóczi híd alatt a megállóban egy kb 167 centis 40kg-s srácot. Ki lehet jelenteni, hogy az arca is a csúnyábbhoz állt közel. Elég rajzfilmfigura feje volt és egy kifejezetten szép kb 172 centis lánnyal volt. Elég félszegnek is tűnt a srác, bár hogy milyen egy lánnyal azt nem tudhatom. Először bennem is az fogalmazódott meg, hogy a testvére, de nem gondolnám, hogy testvérek kézen fogva mennének és csókolóznának nyilvánosan. Ráadásul, hogy külsőleg is ekkora különbség legyen azért nem valószínű:D
Szóval bármi lehetséges
Azok a pasik, akik a külsejükkel hódítanak általában olyanok is. Felszínesek, ostobák, gyökerek, és önzők. (Szép, izmos fiúkák nem megsértődni! Ez nem igaz mindenkire)
A lehengerlő dumájú, intelligens, humoros, sármos pasik meg szétszakadt mackóban, kócosan, elhanyagolt külsővel is kimehetnek az utcára, akkor is fel tudnának szedni nőket.
A szépség mulandó. A lenyűgöző személyiség nem.
A külsődön sokat nem tudsz javítani, hacsak nincs pármilliód plasztikára, de kicsit formálhatsz magadon.
A személyiséged viszont változtatható, javítható. Gyúrj rá erre a vonalra. És hidd el, mászni fognak utánad a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!