Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sosem tetszettem még egy lánynak sem, hogy lesz valaha is barátnőm?
Figyelt kérdés
16/F vagyok. Nem merek kezdeményezni egy lánynál sem-még ha tetszik is-, mert nem olyan a külsőm, ami a lányoknak tetszik. Eddig is akárhány lánynál próbálkoztam, mindig jól elbeszélgettünk, de sose éreztem, hogy éreznek irántam valamit, hogy bejön nekik a külsőm. Szóval ennyire fontos a lányoknak a kinézet? Így hogy lesz valaha is barátnőm?2017. febr. 4. 22:08
1/4 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy lesz valaha barátnőd és nem tudhatod h nem éreztek semmit másrészt meg nem kell minden lányról ezt gondolnod
2/4 anonim válasza:
Sajnos a lányoknál úgy ahogy nálunk is általánosságban a külső nagyon fontos ebben a korban, ezt el kell fogadnod. Majd később a 20-as éveidben könnyebben fog menni ez az egész mert addigra majd a lányokat is jobban fogja érdekelni a belső de addig sem add fel próbálkozz keresgélj azzal is tapasztalatot szerzel.
3/4 anonim válasza:
Hidd el, lesz olyan lány akinek te leszel a leghelyesebb fiú, csak ne add fel! Amúgy én kíváncsi lennék hogy nézhetsz ki, ha gondolod akkor esetleg küldhetnél egy képet privátban. Annak alapján sokkal több mindent tudnék mondani.
4/4 anonim válasza:
Szia, hát én 15/L vagyok és sajnos azt kell mondanom hogy a legtöbb korombelinek a helyesebb srácok kellenek.Viszobt ez fordítva is igyvan, mert gondolom azért neked is a szép lányok tetszenek. Viszont nem cyak kitalálod hogy te nem vagy helyes? Mert van olyan ismerősöm fiú aki azt hiszi magáról hogy nem jön be a csajoknak közben meg mindenkinek mert irtó helyes csak ő nem veszi észre magán. De ne aggódj biztos hogy lesz barátnőd vannak még normális lányok is csak találd meg őket. Ha privátban küldessz képet több dolgot tudok mondani :) ( bocsi hogy neha ekezettel van neha nelkule, telorol vagyok) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!