Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek valaha tetszettem, annak még mindig bejövök?
Van egy fiú... Első nagy "szerelmem" volt, de nem árultam el neki, csak távolról lestem. Egyre többet gondolkozom az emlékeken, és kezdek rájönni, hogy valószínűleg én is tetszettem neki. De én ezt akkor nem vettem észre. Meg akarom keresni pár régi barátnőmet, akik a barátai voltak, mert ha esetleg tényleg tetszettem beki, akkor valószínűleg ők is tudtak róla. Ha bebizonyosodik, akkor szeretném felkeresni ezt a fiút, mert én még ma is sokat gondolok rá. Ha meglátom, biztos, hogy újra hevesen fog verni a szívem. :/ Vajon ő is érezhet ugyanúgy? Aki egyszer megtetszik, azt örökké szimpatikusnak és vonzónak találunk? :(
17L
nem, ez sok dologgal lesz így az életedben
kár lenne megkeresni, attól Neked tetszett, nem biztos neki is ez a véleménye N
Ez egészen addig nem fog kiderülni, amíg fel nem keresed őt, mi itt csak tippelgetni tudnánk.
Veszteni semmit sem veszthetsz, vagy igen? Sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!