Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baránőm szakított velem, túl fogom tenni magamat valaha rajta?
Tudom hogy most minden rossz, ez így marad 1-2 hétig biztosan, aztán idővel egyre jobb lesz. Ha sírni van kedved akkor sírj, ha dühös vagy akkor menjél ki és ordíts egy nagyot vagy verjél szét valamit amiért nem kár. Aztán a legfontosabb hogy próbáld elfoglalni magad, lehet hogy nem lesz túl sok kedved hozzá, de idővel eltereli a figyelmed és azzal könnyebb lesz letenni róla.
Tudom hogy ez milyen én nekem 3 hónapig tartott mire túltettem magam a barátnőm ügyén miután dobott engem. Megszüntettem vele minden kapcsolatot, és minden közös képünket ajándékot, bármi ami rá emlékeztetett megsemmisítettem így is könnyebb volt elfelejteni. Aztán pár hónap múlva újra elkezdtem ismerkedni, kisebb nagyobb sikerrel, és már azóta megint van egy párom. Ez így megy idő minden sebet begyógyít.
Két lehetőség van:
1) Túl fogod tenni magad rajta.
2) Nem fog menni és megölöd magad. Ebben az esetben bocs, de nem kár érted.
A szakítás baromi szar dolog, de előbb-utóbb ki lehet, ki kell lábalni belőle.
1, Túl teszed magad rajta,az idő segíteni fog!
2, Örökre elfelejteni sosem fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!