Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogunk valaha találkozni?
Három éve megismertem egy fiút egy internetes oldalon, és azóta tartjuk a kapcsolatot. 292 km-re lakik tőlem, de mindketten nagyon szeretnénk találkozni.. Voltak már kapcsolataim azóta, de egyik sem volt jó, lehet hogy csak el akartam felejteni.De ezek szerint nem jött be.:| Egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből. Amikor beszélgetek vele mindig fülig ér a szám, és a szívem majd kiugrik a helyéről. Nagyon szeretem, és ilyen rendes fiúval az életben nem beszéltem még, és nem is fogok szerintem. Úgy érzem ő lenne a megfelelő fiú számomra. Nyáron tervezzük hogy találkozunk, csak az elmenetel lenne nehézkes.
Szerintetek reménytelen az egész? :(
És 3 év alatt képtelenek voltatok megoldani egy találkozót? O.O
Találkozhatnátok félúton, nagyjából semleges terepen, vagy valami rendezvényen/előtt/után, ami mindkettőtöket érdekel és amúgy is elmennétek stb. Ha nem tetszetek egymásnak, akkor legalább nem piszkáljátok tovább egymás fantáziáját. Ha meg mégis akkor az a kérdés, hogy a távolság meg a számotokra nehézkes utazás miatt, hogy tudnátok megoldani egy párkapcsolatot.
(24L, távkapcsolatban, 292km nem a világ vége ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!