Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom ez most nagyon naív kérdés lesz, de szeretném ha nem néznétek hülyének, köszi. Valaha fogunk egymással találkozni? Vagy ez egy "álom"?
Vn egy srác (22) akit egy ismerkedős oldalon ismertem meg, aztán msnen kezdtünk dumálni. rengeteg "idegennel" beszéltem msnen, de ő más ő vele valóban mindenről tudok beszélni, és nagyon jól kijövünk egymással. lassan 4,5 hónapja dumálunk, de még nem találkoztunnk, mivel ő eléggé messze lakik tőlem.vnak épeink egymásról, már webcamoztunk is. ő már feszegette a találkozást nem is egyszer, de azt akarja, hogy én menjek. és én pedig hiába mondom neki, hogy jöjjön ő, mindig csak az a válasz, hogy ha akarom eljöhet hozzám( hát persze, hogy akarom, de sosem jön...) nah szóval az a lényeg, hogy igazából én már akarok vele találkozni, ami őt illeti úgy tűnik, hogy ő is mert mondja, meg szinte minden nap ír nekem. de nem tudom, hogy mit tegyek, mert én most nem tehetem meg, hogy több 100 kilométerre elmenjek:( meg ebből az egészből lehet valami? valaha fogunk találkozni? és mégis hogyan kellene találkoznunk? annyira bánnám ha ez a "szép" "kapcsolat" kárba menne és csak msnen ismernénk egymást:(
kérek mindenkit,hogy értelemes, rendes válaszokat írjon, ne durvuljatok léccy :S előre is nagyon köszi:)
Szerintem inkább keress valakit közelebbőrl. persze rengeteg ilyen hasonló dologból lett házasság, gyerek stb, de 16 évesen nem biztos, hogy jó ötlet. Nekem is voltak ilyen kapcsolataim, de a végén mind összeomlott, mert a távolság, és a valóság közbeszólt. Lehet, hogy msn-en el tudtok dumálgatni, de az nem ugyanaz, mikor szemtől-szembe találkoztok, beszélgettek.
Inkább próbáld meghagyni barátságnak, és találj mást, közelebb :) Biztos nem lehetetlen.
Ja, ez az én véleményem. Nekem 5-ből egyszer sem működött. De lehet, hogy te más vagy :)
20/L
Nekem van olyan msn partnerem akivel több mint 1 éve beszélünk, de még sose találkoztunk. nem is fogunk, pedig én is megbeszélek vele sokmindent és minden nap legalább 3 órát besz. szerintem ne éld bele magad, akkor nem érhet csalódás. :)
18L
azt hiszem én is mostmár, hogy az lesz a legjobb ha nem élem bele magam ebbe az egészbe:(:)
és köszönöm a válaszokat!!!!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!