Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog valaha találkozni velem egy internetes lány? Várjak
rá? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már negyed éve tart egy kapcsolatom egy internetes lánnyal. Hatalmas az összhang, kicsit már "szerelmesek" lettünk egymásba. Azonban neki van egy rossz se veled se nélküled kapcsolata, ami miatt nem akar velem találkozni. Próbálom rávenni, érzem hogy ő is akar, de valami visszatartja és kerüli a témát és nem akar velem találkozni. Nem hiszem hogy olyan nagyon kamus lenne, mert camon láttam meg a hangját is hallottam. Már sokszor próbáltam elengedni és lezárni ezt az "egészségtelen" internetes kapcsolatot, de nem enged el.
Te neki csak támasz vagy, aki mindig ott van ha kell. Mondd meg neki, hogy legközelebb akkor keressen, ha vége a kapcsolatának, mert számodra ez az egész komoly lenne, és addig nem akarsz vele sz*rozni.
2013. máj. 8. 18:22
2/12 anonim válasza:
Én sosem vagyok a híve a hónapokig tartó levelezgetéseknek a neten, mert meghal a dolog. Ha köztetek ez nem is áll fent, valószínűleg mégis csak a személyes kontakt hiánya az, ami miatt nem érez késztetést a találkozóra. Én már hamarabb találkozóra invitáltam volna, és ha ezt mondta volna akkor is, hogy ne haragudj de nem, akkor tovább álltam volna. Ennek így semmi értelme.
2013. máj. 8. 18:22
3/12 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Mondd meg neki, hogy ez neked így nem jó. Nehéz lehet dönteni persze, de ha érdekled akkor a találkozóba csak bele kéne hogy menjen, nem?
2013. máj. 8. 18:23
4/12 anonim válasza:
Lájk az elsőnek, igaz van.
Te csak amolyan B terv vagy.
2013. máj. 8. 18:23
5/12 A kérdező kommentje:
1-es 4-es
Ok lehet csak érzelmi pótlék vagyok stb.
De akkor mi lesz a vége?? Ha ilyen érzelmi pótlék vagyok neki. Nyilván ez a kapcsolat halálra van ítélve. Mi lesz mondjuk 3-4 év múlva. Tegyük fel várok rá hosszú ideig. Utána mi lesz...............
2013. máj. 8. 18:26
6/12 anonim válasza:
Ez csak akkor derülne ki, ha megismernétek egymást végre.
2013. máj. 8. 18:29
7/12 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak csak egy csatlakozási időtúllépés vethet véget.
2013. máj. 8. 18:30
8/12 A kérdező kommentje:
7-es
Az mi?
2013. máj. 8. 18:31
9/12 anonim válasza:
Vársz rá hosszú ideig? Megmondom, szerintem mi lesz: egy idő után alábbhagynak a levelek, egyre kevesebbet beszéltek, és lassan már eljutsz arra a szintre hogy a pszichológusa leszel. Ez nem kapcsolat, majd akkor lesz az, ha már élőben is ugyanennyire fog keresni.
2013. máj. 8. 18:32
10/12 anonim válasza:
Bocs haver, ez sajnos tényleg így van. Ez friendzone.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!