Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog valaha találkozni velem egy internetes lány? Várjak rá? Mit tegyek?
Már negyed éve tart egy kapcsolatom egy internetes lánnyal. Hatalmas az összhang, kicsit már "szerelmesek" lettünk egymásba. Azonban neki van egy rossz se veled se nélküled kapcsolata, ami miatt nem akar velem találkozni. Próbálom rávenni, érzem hogy ő is akar, de valami visszatartja és kerüli a témát és nem akar velem találkozni. Nem hiszem hogy olyan nagyon kamus lenne, mert camon láttam meg a hangját is hallottam. Már sokszor próbáltam elengedni és lezárni ezt az "egészségtelen" internetes kapcsolatot, de nem enged el.
Mi lesz a vége ennek az egésznek szerintetek?
10-es
De a friendzonába tartozó emberrel is találkoznak a nők.
Sőt mondtam neki, hogy nem randi lenne, mert lehet csak jó barátok lennénk. Mivel én szeretek friendzónába tartozni egy nőnél. Egy fiú barátom sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!