Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó lánynak lehet valaha is barátja úgy, ha eddig még egy fiúhoz, de még egy lányhoz sem vonzódott? 16/L
Kiskorom óta vártam arra amikor "nagy" leszek, párkapcsolat, cukormáz, rózsaszín felhő és egyéb gyermeteg elképzelés. DE (mert mindig van egy de)!
Szeretethiányos vagyok amit nem ismerek be. Szeretteimnek megnyílok és nem vagyok visszahúzódó (max nagyon picit) viszont idegenek között... borzalom. Miközben általános végén már de még előtte is a lány osztálytársaim mondták, hogy "nézd de helyes az a fiú", nekem akárhányszor mondták, annyiszor néztem értetlenül fapofával, hogy mi rajtuk a helyes, de nem csak amikor mondták, mindig így van, sosem mondtam senkire még csak gondolatban sem, ugyanez a helyzet a lányokkal, annyi különbséggel, hogy egy szép lánynál a ruha összeállítását, alakot szeretem nézni, vagyis az összképet (imádok női ruhákat tervezni ahogy a karaktert kitalálni hozzá).
Tudom, hogy fiatal vagyok, de létezik, hogy ennyire visszamaradott legyek? Nem azt mondom, hogy mivel mindenki fiúzik így nekem is kell és ha ők kútba ugranak akkor én is, mert nem, ugorjanak csak de én kihagyom. Egyszerűen kezd idegesítővé válni a dolog, mert nem csak ez nem működik, kínosan de azt bevallom, hogy az önkielégítés is olyan mint a fiúk per lányok: semmi. Gond van velem? :S
Miért ne lehetne pasid? Lehet csak egyszerűen olyan vagy mint a legtöbb tini lány, nem jön be a fiatal korosztály.
Gondolom az idősebbek után meg még nem fordultál, így nem tudod, ők bejönnének e.
A visszahúzódottság nem ok arra, hogy ne legyen soha senkid.
Van akinek az ilyen lányok jönnek be. :)
Szóval fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!