Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiak! Elmagyarázzátok az alárendelt nőnek szex után, hogy miért kapta azt amit kapott?
"Ezt azért kaptad,mert nem bírsz egy normális vacsorát csinálni,a reggeli legyen kész mire felkelek"
Ilyesmire gondolsz?Utó szerepjáték?
Tehát a mentális betegséged kihasználva egyfajta lelki terrort alkalmaz.
Érdekes. Hasonló mint amikor az áldozat elkezd kötődni a fogvatartójához.
Nyilván nem kell, hogy bárkinek is vonzó, elfogadható, vagy akár érthető legyen a szado-mazo téma. De a kérdező az első két szavában egyértelművé tette, hogy milyen témában ír, erre idejönnek osztani az észt, de főleg az előítéleteiket arról, amiről teljesen nyilvánvalóan SEMMIT sem tudnak.
Ha még itt van közülük bárki, nekik szólok: ismertem pár dom-sub párt, az "ököllel behúzok párat", meg "véresre izéllek" -nek semmi köze nincs ahhoz, a családon belüli bántalmazás stb pont nem a normális, egymást tisztelő-szerető szadomazo kapcsolatok jellemzője, ott ponthogy iszonyú erős bizalom van mindkét részről.
Kedves kérdező! Szerintem ez tökre az adott kapcsolattól illetve a Dom-tól függ :) De szerintem az általad leírt verzió a jobb, hiszen "menet közben" az is izgató, hogy "mi jön még?" vagy "hogy tehetem jóvá", miközben nem tudod, mit is kell jóvátenni, viszont utólag megkapod fizikailag és lelkileg is a szükséges visszacsatolást.
De van aki pl azt szereti, hogy az elején mondja el a dom, h "ezt és ezt csináltál, ezért büntetés jár" és lehet, h megkérdezi, h "szerinted mi lenne a megfelelő büntetés", és akkor még az is kérdés, hogy jó választ adsz-e, elég súlyos-e a bünti :) , illetve miután eldöntötte h mi a büntetés, te a megfelelő módon viselkedsz-e közben (pl csöndben vagy stb).
Szóval, szerintem azért vannak verziók bőven :)
Utolsó, és az a legjobb, hogy láthatóan nem tudnak felidegesíteni, ezért még inkább fröcskölnek :) a sértett tini énem volt ilyen. Ha nem volt miért veszekeni, generáltam.
Igen ez egy nagyon bensőséges bizalmi kapcsolat. Amúgy nekem tetszenek ezek a variációk,majd szóba hozom hátha vevő rá a párom is :) köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!