Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domina hajlamú lányok, ti el tudnátok képzelni, hogy a szerepcserés szex felcsatolhatóssal ugyanolyan gyakorivá válik egy sráccal, mint a hagyományos?
Volt ilyen párom
Akiben többet járt a felcsatolható mint az én vaginámban a farka
De ettől még nem mondanám magam Dominának
Nem látens homokos, de az erényövet nem szeretem gyakran levenni. Nem szeretem ha gyakran használhatja bennem. Ezért többet használjuk a felcsatolhatóst ami aztán benne is elmélyed :)
Ettől még nem homokos :)
persze el tudom képzelni, de nem nálunk. a szerepcsere az különleges dolog, hogy most épp büntetés v jutalom, az helyzettől függ, de ha megszokássá válik, akkor elvész a varázsa. és nemcsak neki hanem nekem is, hiszen lényegében ez egy fárasztó dolog amit csak ő élvez, én persze jobban élvezem ha engem kényeztet, és ha már szubmisszív, akkor ezt ki is használom...
amit még el tudok képzelni h ő sose dughat meg engem, én meg néha-néha azért helyrerakom őt. így lényegében teljes a szerepcsere. ehhez kellően hardcorenak kell lenni de sztem izgalmas lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!