Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiak! Elmagyarázzátok az alárendelt nőnek szex után, hogy miért kapta azt amit kapott?
Nyugodtan pontozzatok le, de ehhez azért mentálisan jócskán betegnek kell lenni.
Most úgy elképzelem, hogy a végén elmagyarázza, hogy drágám, azért erőszakoltam véresre az ánuszodat, hogy érezd, én vagyok az erősebb, és akárhogy sírsz, az lesz, amit én akarok.
És te ettől teljesen elolvadsz, hogy micsoda figyelmes, és törődő férfi...
Igen, ehhez mindkét fél részéről kell valami komoly betegség. Eleve ha szeretek valakit, nem jó érzés durván bánni vele. Másik részről meg egy ép emberben pont, hogy az odafigyelés, empátia, és a kölcsönös odafigyelés és megbecsülés kéne, hogy kielégülést és ragaszkodást váltson ki.
De hát ha nektek jó, csináljátok...
Kérdező, ne álltasd magad azzal, hogy ez rendben van így. Sürgősen keress fel egy pszichiátert.
Nehogy úgy végezd, mint az a mazochista srác, akinél odáig fajult a dolog, hogy hagyta, hogy megegyék, mert felizgult a gondolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!