Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiak! Elmagyarázzátok az alárendelt nőnek szex után, hogy miért kapta azt amit kapott?
Nem igazán értelek, mert ezt maximum akkor tudom elképzelni ha mazochista lennék, a párom meg szadista.
Nálunk a dominanciája abban nyilvánul meg hogy szex közben húzza a hajamat, "fojtogat", elfenekel, falnak dönt, kikötöz, a fejemet fogva kényszerít az orális szexre, ribncnak nevez, mocskos dolgokat mond stb.
Ezekhez nem kell magyarázat hisz én is élvezem mikor ilyeneket csinál. Mit kéne rajta magyarázni?
Mit kell a szexen magyarázni???
"Azért dugtam be a fütyimet, mert... és azért adtam egy pofont, hogy érezd, én vagyok az erősebb és végre kussoljál már"?
nálunk szokott a végén lenni egy rituálé, amiben átmehy kedvesbe, és elmagyarázza a párom, hogy miért kaptam, amit kaptam. Én ilyenkor bociszemekkel iszom a szavait. Ha nyoma van, így másnap még jobb rá nézni az esetleges sérülésekre, mert tudom, hogy, értem tette.
Aha oké. Tehát ha szex közben ököllel üt, akkor rituáléból elmondja miért jó ez neked. Te meg iszod a mesét. Másnap meg nézed a kék foltokat, aztán örülsz hogy milyen jó neked mert érted ütött.
Hát bocs de nekem erről az áldozat típus ugrik be. Nem a subdomina agyatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!