Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába néz ki jól egy férfi, ha a szüleivel lakik, egyetlen nő sem fog szexelni vele?
Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 13:30
11/17 he84 válasza:
Nornmális esetben nem ettől függ egy ember értéke, hogy otthon él még a szüleivel. Az ember érdekeljen, ne az, hogy a másik otthon él-e és miért.
12/17 anonim válasza:
Egy felületes fogyasztói társadalomban senkit nem érdekel a belső csupán a külsőségek.
Lehetsz nagyszerű ember de ha nincs iphonod meg bmw.d meg hasonlók akkor nehéz helyzetbsn vagy ...
Mellesleg párt keresni baromság ha jön jön ha nem nem. Ezen görcsölni nem szabad. Lássatok világot ehelyett. Én capri szigetén nyaraltam és rájöttem hogy ezekért a napokért érdemes élni. Otthon élek szülőkkel 28 éves vagyok nincs kocsim...ciki?
13/17 he84 válasza:
Ne általánosíts 12-es válaszoló, mert nem mindenki a külsőségeket nézi, nem mindenki felszínes. Lehet hogy te többször ezt tapasztaltad, ám ez nem azt jelenti, hogy akkor csakis olyan létezik. Én szerettem már bele olyan férfiba, aki nem gazdag, nem a leghelyesebb sokak szemében, nincs kocsija és otthon él. A személyiség, a kisugárzás igenis fontosabb, akiknem meg nem, azok éretlen, felszínes és túl válogatós emberek.
14/17 anonim válasza:
Köszi 13 as.
Van egy szűk keresztmetszet nyilván. Ezek a lányok mint a fehér holló de akadnak. Örülök hogy vagy :)
De az általam leírt tény az tény maximum a százalékon lehet varriálni.
15/17 he84 válasza:
Nem mondtam, hogy nincs olyan nő, aki csak a külsőségeket nézi. Ám nem mindegy az arány, nem a legtöbben felszínesek, hanem valamennyien. És nem annyira ritka az, ha egy nőt ez nem annyira érdekel, ha hiszed, ha nem. Na meg az arányok néha változhatnak, ahogy születnek, halnak az emberek.
16/17 A kérdező kommentje:
A gazdagabbak legalább 80%-a mégsem magányos valamilyen oknál fogva, ha csúnya, ha szép. A férfiak mint egy hús, úgy helyezkednek el a társkeresés piacán attól függően, hogy mennyi mindent tudnak felmutatni.
2018. aug. 30. 21:13
17/17 he84 válasza:
Hát pedig nem minden gazdag van ilyen helyzetben. Akik meg gazdagok és ez a helyzetük, azok olyan felszíneseket fogtak ki, akiknek a látszat, a pénz és egyéb ilyesmik számítanak inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!