Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem rettegtek a párotok szüleivel való találkozástól?
Nem rettegtetek a Apósal és Anyósal való első találkozástól?
Szorongásal és idegeségel jár egy ilyen találkozás attól tartva hogy majd nem fogadnak el vagy hasonló.
Hasonlóan mint a 4-es.
Nem izgultam, anyós mégsem szeretett. Immát 8 éve vagyunk együtt, beletörődött és rendesebb is irányomba.
Szerintem mindenkiben van egy kis normális félsz hogy sikerül-e jól eladni magadat, vagy sem.
Nekem az erőltetett kötelező körökkel van problémám, de rettegni vagy egyéb drámai dolgok sose voltak :)
Ne rugóztam rajta. Tudtam, hogy nem fognak befogadni, mert a párom jómódú családból származott, én meg a válás után nagyon mínuszban voltam anyagilag. Hozományvadásznak hittek. A sógorom konkrétan kisbaltát akart a hátamba állítani. :-))
Sok idő telt el, mire megszerettek. Igaz, közben a páromat kitagadták az örökségből, de nem is fogadtunk volna el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!