Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hiába néz ki jól egy férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába néz ki jól egy férfi, ha a szüleivel lakik, egyetlen nő sem fog szexelni vele?

Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 13:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Inkább azért nem mert ilyen értelmi képességei vannak hogy mások válaszát várja erre a kérdésre... A szexhez de pláne egy kapcsolathoz is érettség kell. De arcunk az van "jól néz ki" minden relatív :)
2018. aug. 12. 13:34
 2/17 anonim ***** válasza:

Egyrészt azért is....

N

2018. aug. 12. 13:39
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
Nyilvan attol fugg, hany eves vagy. Ha mondjuk 30-40, elgondolkoznek, hogy miert laksz meg a szuleiddel...
2018. aug. 12. 13:40
 4/17 anonim ***** válasza:
30%
De, szexelni szexelnk vele, ha olyat tud nyújtani, de párkapcsolatba nem kezdenék azzal, akinek ennyi idősen nem alakult ki annyi egzisztenciája, hogy önálló életet éljen.
2018. aug. 12. 13:42
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó vagyok (30 éves koráig)
2018. aug. 12. 13:43
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Legyünk igazságosak a kérdezővel, én is volt hogy úgy alakult hogy otthon laktam de albérletet nem akartam volna fizetni mivel ingáztam és jó ha naponta csak 8 órát voltam a lakásban, ha csajjal találkoztam vagy szexeltem akkor nyilván kerestem helyet, és fizettem de ha komolyra fordult volna a dolog valakivel akkor elköltöztem volna otthonról. Az számít hogy milyen a személyiséged, ha mama kedvence vagy, akkor kösd fel a pelenkát...
2018. aug. 12. 13:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Párom 36 éves (én 25) szüleivel él/ élt eddig! Most már vettünk saját házat nemsoká költözünk! Mikor összejöttünk kérdeztem mért lakik még velük, őszinte vilt elmondta hogy dilgozik nem sokat van otthon idáiv bem sikerült olyan párt találni akibel külön költözött volna! Albérletbe nem akart menni és mivel egyes gyerek bőven van otthon hely!
2018. aug. 12. 14:14
 8/17 anonim válasza:
100%

Életem szerelme 33 évesen is a szüleivel él, és futnak utána a nők. Persze intelligens, művelt, önálló és nem Anyuci mos rá, tehát attól még mert a szülőkkel él, nem eltartott.

Sokan akár anyagi helyzet miatt, akár betegápolás céljából élnek együtt a szülőkkel. Nem ezen múlik, szerintem ha maga a férfi vonzó és felelősségteljes a nő számára másként lesz kezelve mintsem egy gyámoltan “anyuci pici fia” aki még beágyazni se tud maga után.

2018. aug. 12. 15:38
 9/17 anonim ***** válasza:
9%

Csajokhoz egy kérdés:

31 évesen ha van lakásom de bérbe adom. Az év nagyrészében külföldön vagyok. Audi A6 om van és vastag bankszámlám. De amikor otthon vagyok akkor a szülőkkel lakom (évi 1 hónap)

Ez is égő nektek?

(Megjegyeznem hogy szerintem is égő ha egy nőnek nem futja semmire és mindent egy pasitól vár el. 30 körül villantani kéme valamit a csupasz suncin kívül is )

2018. aug. 12. 16:27
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

#9 nem gáz.

Kérdező: attól függ miért alakult így. Ha valaki 30 éves és egy lusta disznó, akit eltartanak a szülei, az gáz.

Ha dolgozik, viszont egyedül nem akar elköltözni, majd barátnővel, mert esetleg annyi pénz nincs rá, az nem gáz.

Ismerek olyat, aki 19 évesen egyedül lakik, nem dolgozik. Csak eltartják a szülei. Na AZ gáz.

2018. aug. 12. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!