Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne viselkdjek úgy ilyenkor, mint aki alig várja, hogy valaki megdugja?
Figyelt kérdés
A ciklusom közepén csak úgy falnám a pasikat, ami engem nagyon zavar. Ilyenkor abnormalisnak érzem a szexuális igenyeimet, kissé kifordulok magamból. Más nők is éreznek ilyet?2018. aug. 11. 02:32
2/13 anonim válasza:
Én alapjáraton is hajlamos vagyok így viselkedni, egyáltalán nem szándékosan, bár mindenkivel azért nem, csak azokkal, akikhez vonzódom valamilyen szinten. Mindig utólag belegondolva kezdem kicsit kínosnak érezni, ott és akkor természetesen jön.:D Lehetséges, hogy hatással van rám is a ciklus, csak így nem sok különbség érzékelhető.
4/13 anonim válasza:
Nem gond pláne ha ott lennék a közeledben ilyenkor 🤗 35F
5/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok
Szerezz egy olyan pasit aki bármikor megrak rendesen
Nekem van már egy ilyenem
24N
6/13 anonim válasza:
Én vállalnám ezt a nagyszerű feladatot amit az utolsó írt
7/13 anonim válasza:
Végre egy nő aki nem játsza meg magát! Jó lehet a pasidnak, nem kell találgatnia!
8/13 anonim válasza:
Ez a ciklus miatt van, ez ellen nem tehetsz semmit. Én is ilyen szoktam lenni mielőtt megjön a mensim előtte pár héttel. Szerintem ez nem szégyelnivaló, a legtöbb lánynak így van nemcsak neked.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, nagyon kedvesek vagytok! ❤😊 Ti hogy kezelitek? Nyilván van egy normális határ, ahogy viselkedni kellene...pl ne bámuljuk meg annyira szerencsétlen jo pasikat, plane ne meregetoen es provokatívan 😃 Nekem ez sem megy úgy ilyenkor. Ha kapcsolatban vagyunk es a masik fel nem nagyon er eppen ra, akkor meg ki kell bírni, hogy ne a szexről dumálj idegen pasikkal es ne flörtölj. Na nekem kb ezek mennek nagyn nehezen. Neha elkalandozik a figyelmem is ilyenkor, hogy mas pasi milyen lennne az agyban es "kikacsingathatnekom" is van. Ezt szerintem valahogy kezelni kellene, mert nyilván normalis, hogy beindulok, de az is, ha a párom nem nagyon er ram minden esetben. Ti ilyesmikor mit csináltok? Masnak is ennyire nehez ez egyaltalan?:(
2018. aug. 11. 10:19
10/13 anonim válasza:
Én ráérek minden ciklus közepén:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!