Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kinevettem a mérete miatt a barátomat és most tiszta durci lett?
Én hasonló jellegű pöccsel megáldott férfiként nem értem, mi ez a sírás-rívás. Tényleg vicces, hogy ahogy az előbb még 18 centisen ágaskodó dorong összemegy egy kis kukaccá. Ha a csajom nevetne rajta, nem az lenne az első reakcióm, hogy JAJ DE megalázó, hanem aranyosnak találnám, hogy ez neki még újdonság (és nem sok f...t látott-szopott-bszott még előttem).
Aki ezen besértődik, az egy önbizalomhiányos mimózalelkű kiscsíra (mint a válaszolók 90%-a). Ne foglalkozz ezzel a sráccal, hisztis, ami nem jó.
tőlem kikapnál :D
nyilván vérpénisz, alaból kicsi puha, állva kemény és nagy
Nekem alapból 4cm állva 16.
"tudtam is egyből hogy elcsesztem"
"nem értem miért lennék egy tapló"
Hát fiam, te sem vagy egy Einstein.
Az a bunkóság, hogy lankadtan kinevette? Ne vicceljetek már! Egy normális férfi simán poénra vette volna, meg még tolta is volna alá a lovat, nem besértődik egy ilyen hülyeségen.
F
Nem akartal neki rosszat, de ezzel nagyon rosszat tettel.
Senki sem szeret olyannal egyutt lenni aki kineveti meg ha nem szandekosan, akkor sem.
Ha szerencsed van visszajon, ha neki van szerencseje nem megy vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!