Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha kinevettem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha kinevettem a mérete miatt a barátomat és most tiszta durci lett?

Figyelt kérdés
Én most először láttam neki lankadtan és nagyon kicsi volt neki, és egyszerűen elkezdtem kuncogni mert nagyon meglepett hogy amúgy igen nagy neki állva és most ilyen pici volt, mondtam neki nem gondoltam komolyan meg szeretem, de most vissza sem ír és le is lépett, nem tudom hogy velem lenne-e a baj...én tudom szarul eshetett dehát hirtelen felindulásból kezdtem el nevetni.
2018. aug. 10. 19:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
23%
Te most komolyan nem érted, hogy ezzel mennyire megaláztad azt a szerencsétlent?? Hát a helyében én sem keresnélek.. Bezzeg ha fordítva történt volna, hogy ő röhögi ki a csöcsöd vagy a puncid akkor most itt nyavajognál, hogy mekkora tahó a pasid! Fa.. t meg akkor engedj legközelebb magadba, ha agyilag is megértél rá!
2018. aug. 10. 22:27
 22/28 anonim ***** válasza:
49%

Én hasonló jellegű pöccsel megáldott férfiként nem értem, mi ez a sírás-rívás. Tényleg vicces, hogy ahogy az előbb még 18 centisen ágaskodó dorong összemegy egy kis kukaccá. Ha a csajom nevetne rajta, nem az lenne az első reakcióm, hogy JAJ DE megalázó, hanem aranyosnak találnám, hogy ez neki még újdonság (és nem sok f...t látott-szopott-bszott még előttem).

Aki ezen besértődik, az egy önbizalomhiányos mimózalelkű kiscsíra (mint a válaszolók 90%-a). Ne foglalkozz ezzel a sráccal, hisztis, ami nem jó.

2018. aug. 10. 23:12
 23/28 anonim ***** válasza:
28%
Mi ebben a megalázó? Ha valaki odavan egy férfiért, élvezi vele a szexet és kielégíti, akkor egyáltalán nem kéne a pasinak magára venni, hogy kuncog rajta, ha valami szokatlant lát. Tényleg össze tud menni kicsire. És?! Nincs ezen semmi szégyellni való. Ha valaki először szembesül ezzel, annak tényleg vicces lehet. Akinek meg a péniszméretére épül az önbecsülése (pláne lankadt állapotban?!), és gyerek módjára magában duzzog ahelyett, hogy szólna ha problémája van, az meg is érdemli.
2018. aug. 10. 23:22
 24/28 anonim ***** válasza:
47%

tőlem kikapnál :D

nyilván vérpénisz, alaból kicsi puha, állva kemény és nagy

Nekem alapból 4cm állva 16.

2018. aug. 10. 23:55
 25/28 A kérdező kommentje:
Csak meglepődtem hogy amilyen nagy neki, akkor olyan kicsi volt és ezért kapott el a nevetés, semmi rosszat nem mondtam nekk rá és tudtam is egyből hogy elcsesztem bocsánatot is kértem, nem értem miért lennék egy tapló.
2018. aug. 11. 00:20
 26/28 anonim ***** válasza:
53%

"tudtam is egyből hogy elcsesztem"

"nem értem miért lennék egy tapló"

Hát fiam, te sem vagy egy Einstein.

2018. aug. 11. 01:30
 27/28 anonim ***** válasza:
28%

Az a bunkóság, hogy lankadtan kinevette? Ne vicceljetek már! Egy normális férfi simán poénra vette volna, meg még tolta is volna alá a lovat, nem besértődik egy ilyen hülyeségen.

F

2018. aug. 11. 07:21
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem akartal neki rosszat, de ezzel nagyon rosszat tettel.

Senki sem szeret olyannal egyutt lenni aki kineveti meg ha nem szandekosan, akkor sem.

Ha szerencsed van visszajon, ha neki van szerencseje nem megy vissza.

2018. aug. 11. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!