Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyen rá a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyen rá a barátomat, hogy kicsit nyitottab legyen?

Figyelt kérdés
Mindig csak otthon az ágyban akar szexelni. Nem azt mondom, hogy menjünk ki az utcára és ott szexeljünk, de azért néha lehetne mondjuk kocsiban, fürdőben, konyhában stb. Voltunk most is wellness nyaraláson, felajánlottam neki, hogy a szaunában le*opom :) Annyi volt rá a válasz, hogy majd este a szobában 😳 Egy éve vagyunk együtt, de úgy érzem, hogy ez nekem sokáig nem fog így menni. SOKSZOR beszéltünk már róla, de nem igazán érdekli a dolog. Lassan ott tartok, hogy a szexelni sincs kedvem. 20/L
2018. júl. 13. 11:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Rávenni sehogy sem tudod, ha ő nem akarja

Vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy továbblépsz

2018. júl. 13. 11:29
 2/18 A kérdező kommentje:
1 üzenet jött ide, 6 szexajánlat privátba 😓😞
2018. júl. 13. 11:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked egy év után ennyire unalmas a klasszikus helyszín, akkor lehet, hogy nem illetek egymáshoz. Ha ennyire másra vágysz, mint amire ő, akkor nem biztos, hogy érdemes erőltetni. Az ő oldalát is meg lehet érteni, nem mindenki számára izgató egy extrémebb helyszín, van, aki nem tudja elengedni magát és csak szorong, feszeng. Ha te ennek ellenére rá akarod erőltetni, akkor inkább keress szexkapcsolatot hasonló igényű sráccal, de ne legyél önző egy párkapcsolatban.
2018. júl. 13. 11:37
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Légy rámenősebb. A példánál maradva: a szaunában ne felajánld, hogy lesz.pod, hanem vedd elő a cerkáját és sz.pd. Támadd le, rántsd be egy bokorba vagy kapualjba és sz.pd le ott.
2018. júl. 13. 11:37
 5/18 anonim ***** válasza:

súlycsoport:

Ha megfordítjuk a nemeket a tanácsodban, akkor mindenki azt kiáltaná, hogy ez nemi erőszak. Megsúgom, ebben a felállásban is az.

2018. júl. 13. 11:41
 6/18 A kérdező kommentje:
#3 ne legyek önző??? Egy évig tűrtem! Ő egy lépést sem hajlandó tenni. A fürdőszoba meg aztán tényleg extrém helyszín :D
2018. júl. 13. 11:45
 7/18 anonim ***** válasza:
51%
Mit hisztizel? Nem kötelező ám "tűrni" ennyi ideig. Ha neked ez nem kielégítő így, akkor mi a francnak vagy vele? Komolyan nem értem, mit vársz? Nem fogod tudni rávenni, és ha komolyan szeretnéd, akkor nem is akarnád rávenni olyasmire, ami neki nem kényelmes. Szakíts inkább, ha ennyire szenvedsz, ne mártírkodjál.
2018. júl. 13. 11:59
 8/18 A kérdező kommentje:
Hidd el az is lesz
2018. júl. 13. 12:22
 9/18 anonim ***** válasza:
le kell teperni, kész, nem kérdezgetni
2018. júl. 13. 12:47
 10/18 anonim ***** válasza:
Hogy én miért nem tudok ilyen lánnyal találkozni?! F,
2018. júl. 13. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!