Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátomat az izgatja hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat az izgatja hogy ne élvezzen el szex közben, ebben mi az értelem? Nem igazán mondja el, hogy nekem mit kéne csinálni, szerintetek?

Figyelt kérdés

játszottunk egy ilyen "játékot" h kinek milyen perverz vágya van. és akkor elárulta h őt felizgatná h csak én élvezek el szex közben ő meg nem. ez amúgy teljesen új volt nekem...

azóta néha rákérdeztem szex közben h most szeretné-e de mindig nagyon kérlel h ő el szeretne élvezni. most még igen, legközelebb majd nem... énnekem meg nagyon fura ha úgy hagynám, nagyon önzőnek érezném magam (volt már példa és utána rossz érzésem volt)

de végülis mégiscsak szeretnék a kedvében járni, szóval kérdés h mit csináljak pontosan?

igen ez lehet h kicsit hülye kérdés. :) de tanácstalan vagyok

2018. júl. 17. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
De utána figyeld, mert lehet azt élvezi, hogy utána zuhanyzás címszó alatt magának veri ki inkább. Szóval nézz a körmére, ha ilyent kér!
2018. júl. 17. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy ma nem élvezhet el és ne is kérleljen. Ha jön az orgazmus jelentkeznie kell és abbahagyni.

Ha ez tetszik neki akkor picit sub hajlamú, akkor pedig más dolgok is bejönnek neki ;)

2018. júl. 18. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!