Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az élet egyik értelme a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élet egyik értelme a szex és/vagy a kapcsolat lenne? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok és sajnos még nem volt kapcsolatom.

A gond csak az, hogy jelenleg ez főproblémává vállt nálam és sajnos lehetetlen a gondolattól szabadulnom.

Lassan úgy látom, nincs értelme az életemnek. Nincs értelme az életnek. A kisebb sikerek és a családom ellenére sem. Tehetnék, illetve tennem is kellene a jövőmért, de az a kis élettapasztalat és a félelem - hogy nem találok egy olyan társat, akire vágyok - behálóznak.

Igazából olyan sok visszajelzést sem kaptam senkitől (interneten már próbáltam ismerkedni), pedig egyáltalán nem vagyok csúnya. Talán sokak szemében, így melegek szemében se, vagyok egy álomférfi. Sőt, ha szakállam nem lenne, 16 évesnek se néznék ki. Itt-ott javíthatok. Átlagos srácra ki tudom magam hozni, de nincsenek meg azok a férfias vonások, amire vágynék.

Az elvárásaim magammal és másokkal szemben is (sajnos) nem kicsik, viszont talán lehetne kompromisszumot kötnöm. Nem tudom. Viszont vidéken élek, így az esélyek nehezebbek is.

A lényeg: szükségem lenne néhány kedves, jó tanácsra. Ti mit gondoltok erről? Illetve, én baráti kapcsolatoknak is szívesen örülnék, ha meg van az úgynevezett közös hullámhossz. :) Csak jó lenne, ha valamilyen irányba mozdulna végre a dolog.

2018. jan. 22. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Mit sportolsz? A csajok buknak a sportos pasikra.
2018. jan. 22. 21:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de a csajok nem érdekelnek. :)
2018. jan. 22. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!☺

Szokták mondani, hogy ha valamit görcsösen akarunk, akkor azt biztos nem érjük el. Lehet jót tenne egy kis szünet az ismerkedésben, a hobbidnak/munkádnak élni, és ezután talán könnyebb lesz valakit találni. És szerintem ne vesd el a netes ismerkedést, ott is van sok normális srác, csak kitartónak kell lenni.

2018. jan. 22. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

úgyan nem vagyok meleg

De a fő kérdésre válaszolva ÉN nem hiszem, hogy az élet egyik értelme a szex vagy a párkapcsolat lenne

Szerintem olyan dolognak kell megadnia az élet örömét amit egy ember egyedül is eltud érni és nem kell hozzá egy másik személy aki megadja az örömöt

Nem mindennapi nézőpont,elismerem

Ezzel nem azt akartam mondani, hogy maradj egyedül...:)

2018. jan. 22. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es válaszoló válaszát tudom osztani, ez már egy bölcs gondolkodásmód!
2018. jan. 23. 08:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Teljesen igazatok van és jogos.

Ezt én is így gondolom. A feladat viszont abból áll, hogy az érzéseket felülírjam (és a többi magányos emberek is) észérvekkel.

2018. jan. 23. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem rég olvastam egy görög filozófusról, Epicurusról. Szerinte a párkapcsolat elhanyagolható a boldogság eléréséhez. (csak úgy, mint a luxus és a pénz is elhanyagolható) Elvégre is egy párkapcsolat nem csak a szeretetről, hanem a veszekedésről, az ellentétekről és a feladásról is szól (szerinte). Ezért egy iskolát nyitott, ahol a barátaival élt együtt. Epicurus szerint az életben a barátság a legfontosabb, mert az nem veszélyezteti az egyén integritását, de mégis megmarad a törődés.

Fontos volt számára még a “kielégítő” vagy számára értékesnek tűnő munka is. Epicurus sosem házasodott meg mégis boldogan élt 80 valahány éves koráig.

Szerintem ne add fel. Az élet szarnak tűnhet meg értelmetlennek (mert az is), de próbálj meg megnyugvást találni abban, hogy kaptál egy esélyt a világot megismerni. Azzal hogy élsz nagyobb értéket képviselsz, mint bármely tárgy a világon.

2018. jan. 23. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A szex és párkapcsolat nagyon fontos az ember életében anélkül depressziós is lehetsz. Ha 25 vagy, nehogy kifussál az időből.
2018. jan. 23. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!