Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként lehet teljes életet élni? Van értelme?
Te mire vágysz kedves kérdező? Kíváncsi lennék a
válaszodra.
F/29, Budapest
Nekem van meleg ismerosom..ok tokeletesen megvannak gyerek nelkul is a parjukkal
nem hianyzik nekik..van kutyajuk..tudom az nemolyan de mindketten imadjak.
szeretik egymast es ez a lenyeg :)
Határozottan van. Nézd meg először is a gyermektelen heteró párokat. Ők is boldogok. Mi is boldogok vagyunk a barátommal, és nem mi vagyunk az egyetlen meleg pár. Rengeteg dolog van az életben, amiért érdemes élni.
Gyereked is lehet, fogadj örökbe egyet, ha nagyon szeretnél, de a természetes módon is megoldható.
4-es; nem tudom,hogy Kanada jó ötlet-e.
Nem biztos, hogy tényleg engedélyezett-e; de az biztos, hogy nemigen kedvelik a meleg párokat. Inkább csak -amíg ki nem derül- észre sem veszik, nem törődnek vele.
Igaz, hogy tonnával nyomják a toleranciareklámokat, de az csak az ami, reklám.
Aki az, az ha esze van, diszkréten az, inkább maguknak él, és próbál segíteni a hasonló fiataloknak. És nem jár a felvonulásokra feltűnést keresni. És igen, állataik is vannak.
Én ismerek középkorú meleg párt, két gyerekük van, és boldogok. Mindkét gyerek örökbefogadott. Legálisan, és az apukáknak korábban volt esküvője is.
Persze a gyerekneveléstől nem mindenki lesz boldog, sőt, de ha neked ez az út kell, járható.
Kanadáról meg annyit, hogy mindenhol van egy homofób réteg, aki beugat, fenyegetőzik, de nem mindegy hogy emellé kikkel barátkozol, milyen közegben élsz.
Igen, lehet hogy nem Magyarország lesz az, ahol a legnagyobb biztonságban tudhatod a családodat. Viszont biztos találsz olyan országot, olyan közeget, ahol viszont jó gyerekkora lesz a gyerekeidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!