Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként lehet teljes életet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként lehet teljes életet élni? Van értelme?

Figyelt kérdés
Van értelme két férfi kapcsolatának? Sose lehet teljes, mert nem lesz meg az a család, a közös gyerek ami összekötné őket igazán, és ami miatt van értelme az egésznek. Enélkül mit ér az egész? Max lelki társak, és két ember akik kitudják elégíteni egymás testi szükségleteiket. Ez előbbit bármelyik legjobb barátjukba, esetleg többen is megtalálják. Utóbbira meg vannak kalandok, és van aki nem is feltétlenül tart rá igényt... Mi értelme? :(

2015. jún. 7. 13:51
1 2
 1/13 anonim válasza:
85%

Te mire vágysz kedves kérdező? Kíváncsi lennék a

válaszodra.

F/29, Budapest

2015. jún. 7. 13:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van meleg ismerosom..ok tokeletesen megvannak gyerek nelkul is a parjukkal

nem hianyzik nekik..van kutyajuk..tudom az nemolyan de mindketten imadjak.

szeretik egymast es ez a lenyeg :)

2015. jún. 7. 14:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Néha én magam sem tudom... :/ Hol mintha szükségem lenne rá, hol pedig hasonló érzés mint a fent leírt
2015. jún. 7. 14:02
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Szóval egy olyan meleg vagy, aki egy hagyományos családot akar, ami csak abban tár el a szokásostól, hogy a gyereket két hasonló nemű emberek neveli? A megoldás egyszerű, kimész Kanadába, megpályázod az állampolgárságot, beadod az adoptációs igényed és voilá, máris nevelhetsz gyereket a pasiddal, vagy nem is tudom hogy nevezed őt. Mellesleg egy gyerek nem szavatolja azt, hogy a két fél közötti kémia működni fog, máskülönben a gyerekkel rendelkező heteró párok sosem mennének szét, továbbá elé szar lehet az a párkapcsolat, amit csak a gyerek jelenléte tart össze. Az általad alkotott család definíciójában benne van a gyerek, te pedig ha jól sejtem csak egy család által tudnál kiteljesedni, a bökkenő csupán annyi, hogy nem lehet ilyen családod, ezért vagy letörve. Szar ügy, Magyarországi viszonylatban csak annyit tehetsz, hogy keresel egy elvált apát, aki megkapta a gyereknevelés jogát és még mellette érzelmi biszex is, tehát alkalmas az általad elképzeld családmodell működtetésére, amiben te is benne vagy.
2015. jún. 7. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Nincs értelme. Nagy ritka hogy látsz idős meleg párokat. Szerintem a végén mindenképp egyedül maradnak a melegek.
2015. jún. 7. 16:05
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
A nemi identitás "problémája" az élet egyéb problémái között csak csekélyke, elenyésző részt képvisel. A gyerek azé, aki felneveli.
2015. jún. 7. 16:34
 7/13 MrPifta ***** válasza:
87%

Határozottan van. Nézd meg először is a gyermektelen heteró párokat. Ők is boldogok. Mi is boldogok vagyunk a barátommal, és nem mi vagyunk az egyetlen meleg pár. Rengeteg dolog van az életben, amiért érdemes élni.

Gyereked is lehet, fogadj örökbe egyet, ha nagyon szeretnél, de a természetes módon is megoldható.

2015. jún. 7. 19:16
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Én heteró vagyok, ráadásul nő. Nem akarok/akartam gyereket soha, házasságot végképp nem, sőt még a párkapcsolatra sem vágyom mindig. Akkor most semmi értelme az életemnek? Köseem fel magam vagy mi? Az a teljes élet amiben jól érzed magad. Lehet egyeseknek kicsit nehezebb megszerezni dolgokat de nem lehetetlen sem a házasság, sem a gyerek (csak mondjuk nem ebben az országban).
2015. jún. 7. 19:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es; nem tudom,hogy Kanada jó ötlet-e.

Nem biztos, hogy tényleg engedélyezett-e; de az biztos, hogy nemigen kedvelik a meleg párokat. Inkább csak -amíg ki nem derül- észre sem veszik, nem törődnek vele.

Igaz, hogy tonnával nyomják a toleranciareklámokat, de az csak az ami, reklám.

Aki az, az ha esze van, diszkréten az, inkább maguknak él, és próbál segíteni a hasonló fiataloknak. És nem jár a felvonulásokra feltűnést keresni. És igen, állataik is vannak.

2015. jún. 7. 21:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek középkorú meleg párt, két gyerekük van, és boldogok. Mindkét gyerek örökbefogadott. Legálisan, és az apukáknak korábban volt esküvője is.

Persze a gyerekneveléstől nem mindenki lesz boldog, sőt, de ha neked ez az út kell, járható.

Kanadáról meg annyit, hogy mindenhol van egy homofób réteg, aki beugat, fenyegetőzik, de nem mindegy hogy emellé kikkel barátkozol, milyen közegben élsz.

Igen, lehet hogy nem Magyarország lesz az, ahol a legnagyobb biztonságban tudhatod a családodat. Viszont biztos találsz olyan országot, olyan közeget, ahol viszont jó gyerekkora lesz a gyerekeidnek.

2015. jún. 8. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!