Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a meleg vágyaimat elnyomni? Van értelme?
A szexualitas hozzatartozik az emberi lethez! Nagy hiba elfelejteni, elnyomni magunkban. Sajnos tapasztalatbol beszelek, en evtizedig vartam a lanyra, aki majd bejon nekem(a masik iranyt most hagyjuk), es csak mostanaban esett le, hogy kozben a fiuk meg... csak most kezdtem el meleg kapcsolatot keresni, amit elotte evtizedekig nem tettem meg, igy eddig nem is elhettem at azt a - erzelmi-fizikai vagybol fakado intenzivitast, ami az atlagtininek megadatik, mikor eloszor szerelmes lesz, kapcsolatban van.
Hiaba tudtam magamrol, hogy vannak ilyen vagyaim, nem mertem "komolyan" venni oket, "dolgozni rajtuk"...(nem volt meg a GYK:)
Peldaul csak mostanaban, mikor egy melegdiszkoba vegre elmentem, es "hivatalosan" nezelodhettem, hiszen ott mindenki azt teszi - esett le nekem, hogy milyen egeto-borzongato is tud lenni a nemi vagy, es mit is hagytam ki eddig...
Szoval nagyon hatarozott velemenyem, hogy minnel gyorsabban deritsd fol ezeket a dolgokat (azert pl. 17 evesen meg nem annyira surgos:) mielott elszalasztod legszebb eveidet.
Bar az emberi szexualitas nincs teljesen megertve, de ugy tudom, a jelenlegi allaspont (wikipedia), h a nemi iranyultsag nem teljes mertekig genetikai, de fiatalon, mar a pubertas elott mar megvan - legfeljebb nem veszi eszre az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!