Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként lehet teljes életet élni? Van értelme?
Figyelt kérdés
Van értelme két férfi kapcsolatának? Sose lehet teljes, mert nem lesz meg az a család, a közös gyerek ami összekötné őket igazán, és ami miatt van értelme az egésznek. Enélkül mit ér az egész? Max lelki társak, és két ember akik kitudják elégíteni egymás testi szükségleteiket. Ez előbbit bármelyik legjobb barátjukba, esetleg többen is megtalálják. Utóbbira meg vannak kalandok, és van aki nem is feltétlenül tart rá igényt... Mi értelme? :(2015. jún. 7. 13:51
11/13 anonim válasza:
"Nagy ritka hogy látsz idős meleg párokat."
-Volt két diktatórikus rendszer, aki lerendezte elég sokukat
-Volt egy elég durva HIV/AIDS járvány, amit megtizedelte a meleg közösséget
-Volt egy társadalmi nyomás,valamint egy kilátástalan közhangulat ami miatt sokan lettek öngyilkosok (mondjuk ez a társadalom egészére is igaz)
-Volt annyi eszük, hogy elhúzzanak nyugatra az első adandó alkalommal.
12/13 anonim válasza:
szóval szerinted a gyerektelen heteró kapcsolatoknak sincs értelme, és a gyerektelen csládok nem is családok? :D ezt gondold át újra.
13/13 ftf1983 válasza:
Miért ne lehet teljes élete valakinek melegként? Mindenkinek más kell a teljes élethez. Heterók között is van,a kinek nincs párja, családja, mert lehet nem is vágyott erre. Akkor teljes az életed, ha Te annak érzed. Én örülök, hogy meleg vagyok, mert így legalább nem kell a társadalmi nyomásnak megfelelni, hogy legyen feleség, gyerek, család, stb. Nekem úgy teljes az életem, hogy egyedül élek, teljes a szabadságom és senkihez nem kell alkalmazkodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!