Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha kinevettem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha kinevettem a mérete miatt a barátomat és most tiszta durci lett?

Figyelt kérdés
Én most először láttam neki lankadtan és nagyon kicsi volt neki, és egyszerűen elkezdtem kuncogni mert nagyon meglepett hogy amúgy igen nagy neki állva és most ilyen pici volt, mondtam neki nem gondoltam komolyan meg szeretem, de most vissza sem ír és le is lépett, nem tudom hogy velem lenne-e a baj...én tudom szarul eshetett dehát hirtelen felindulásból kezdtem el nevetni.
2018. aug. 10. 19:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
62%
Semmit. Igen, veled van a baj, de nyugi, majd talál magának kevésbé primitív csajt. ;)
2018. aug. 10. 19:11
 2/28 anonim ***** válasza:
92%

Szia,

Találkozzatok személyesen és mondd el neki ezt. Először láttad lankadtan és meglepett, mert amúgy meg szép nagy és imádod, és többször is látnád teljes méretében...

És többet ilyet ne csinálj, gondolom te sem örülnél ha bármi okból a testeden nevetne.

2018. aug. 10. 19:12
 3/28 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lennék primitív, egyszerűen csak elkapott a nevetés de bocsánatot is kértem tőle, szerintem túlreagálja eztvaz egészet...
2018. aug. 10. 19:13
 4/28 anonim ***** válasza:
74%
Persze, ha ő mondott volna bármi rosszat a melledre, vagy a 3,14nádra, vérig lennél sértve.
2018. aug. 10. 19:13
 5/28 A kérdező kommentje:
De én SEMMI rosszat nem mondtam neki róla, szóval nem értelek.
2018. aug. 10. 19:15
 6/28 anonim ***** válasza:
79%

Gondold át, te hogy éreznéd magad, ha ő kinevetné valamelyik testrészedet.

Teljesen jogosan sértődött meg.

Ne csodálkozz rajta, ha többé nem áll szóba veled.

2018. aug. 10. 19:15
 7/28 anonim ***** válasza:
75%
Hogy te mekkora köcsög vagy.....
2018. aug. 10. 19:19
 8/28 anonim ***** válasza:
72%
Hogy milyen durcás fiatalok vannak. 😆😆
2018. aug. 10. 19:19
 9/28 anonim ***** válasza:
51%

Azt mondta volna ő meg hogy milyen büdös a p..ád most valahogy.

És bocsánatot kérne.

2018. aug. 10. 19:21
 10/28 A kérdező kommentje:
De most azért lennék k.ocsog mert kinevettem? Én nekem semmi bajom nincs a péniszéval egyszerűen csak meglepett ilyen kicsi és elkapptt a nevetés, tudom szarul eshetett de most mit kell ezen ennyire kikészülmi, nem lankadtan számot amúgysem..
2018. aug. 10. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!