Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kinevettem a mérete miatt a barátomat és most tiszta durci lett?
Jo bunko vagy
Tudod h ez mekkora törés egy pasinak
Gyakorlatilag megaláztad
Gondolom neked se esett volna jol ha azon vihog hogy milyen pinád van
24N
Neked az h esne ha rá nézne a p*ncidra és kinevetne? Te tuti ebből még nagyobb patáriát csaptál volna minthogy nem írsz vissza és lelépsz. Egy pasi farkát nem nevetjük ki se lankadtan,se állva mivel ezt kudarcnak fogja fel h neked nem jön be. Legközelebb fogd vissza magad,mert meglehet h ink keres magának egy normális,érettebb Nőt!
22/N
Mégiscsak figyelni kellett volna biológia órán. Nekem bőven átlag feletti a méretem, de ha úszok fél órát a 18 fokos tóban, simán összemegy 1-2 centisre.
Nem baj, majd bőven megkapod még ezért terhesség alatt meg szülés után, amikor 20-30 kilóval több leszel, mint most és lógni fog rajtad minden és egyetlen ruhád se megy majd rád. Szóval nyugi, ami késik nem múlik.
Bunkó csaj vagy! Ne mentegesd magad, megbocsájthatatlan amit tettél! Ha nem tetszik a pénisze és szakítani akartál, azt is másképp kellet volna elrendezni! Bele gondoltál, hogy a fiú ezek után
gátlásos lehet!
Majd ha téged röhögnek ki, amikor leveszed a melltartód, te se reagáld túl! Vagy ha röhögni kezd azon, hogy akkora a 3,14csád, hogy egy kamion meg tud fordulni benne.
Hogy lehet ekkora tuskó egy nő?!
Sajnos nőbe is és férfiba is vannak ilyen tapló egyének
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!