Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők kialakítanátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők kialakítanátok párkapcsolatot egy 30 éves szűz férfival?

Figyelt kérdés
Mindig az volt a probléma, hogy a lányok nem gondolták azt rólam, hogy méltó párjuk lennék.

2018. aug. 9. 17:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%

7-es 30 felett 3 számjegyű nő mennyiség a minimum??

Jo ég

Na én akkor állnék fel az asztaltol

És nem akkor ha csak 1 vag 2 számhegyű az a szám

Vagy nagyon fiatal vagy vagy egy hülye pitsa

Attól nem fog több lenni jobb lenni ha meg fektetet 100 nőt

Lehet hogy mindet csak hipp hopp farkára húzta azt csókolom

Meg ha ekkora számnál tart valószínűleg egy normális hosszú távú kapcsolata se volt

Csak ment egyik punciból a másikba virágról virágra

Az ilyen pasi kapcdolatra nem valo

Max egy-két menetre

Persze élje ki magát de azért ne ennyire extrém módon

Gondolj bele h ha egy nő 5-10 -nél több pasival holt azt már nem fogják túl komolyan venni

És te még elvárnád hogy 3 számjegyü legyen az a mennyiség amivel egy pasi fekélt

24N

2018. aug. 9. 17:38
 12/31 A kérdező kommentje:
#11/111: Teljesen igazad van.
2018. aug. 9. 17:41
 13/31 anonim ***** válasza:
31%

Ha valóban férfi lenne a talpán, akkor 30 éves korára máe dugott volna. Ez inkább azt bizonyítja, hogy egy éretlen kisfiu még. Ha teszem azt, 13 éves korában kezdték el érdekelni a nők, akkor mégis mina p*csát csinált az elmúlt 17 évben, hogy nem tudott összeszedni magának valakit? Ha vallásos volt akkor érthető a dolog, de ha nem volt az, akkor egy lúzer az illető. Sürgősén meg kell változnia.

Ezt férfiként irom

2018. aug. 9. 17:44
 14/31 A kérdező kommentje:

Vallásos nem vagyok.

Inkább csak lúzer.

2018. aug. 9. 17:47
 15/31 anonim ***** válasza:
22%

Még annyit, hogy làtom a Kérdező magáról beszélt.

LEHET BARÁTNŐD. De ahhoz meg kell változnod. (Másik dolog, hogy kifogsz valakit veletlenül, aki nem is az eseted es lesz egy rossz párkapcsolatod)

Szal változz meg. Akkor lehetnek jó csajaid.

2018. aug. 9. 17:48
 16/31 A kérdező kommentje:
Hogyan kezdjem a változást?
2018. aug. 9. 17:49
 17/31 anonim ***** válasza:

Értem. Nos, akkor döntsd el, hogy megváltozol-e, vagy lúzer maradsz. Én ajánlom, hogy változz meg, neked se jó így.

Hidd el, van remény!

13 és 15-ös válaszolo voltam.

2018. aug. 9. 17:50
 18/31 A kérdező kommentje:
És mit tegyek a változás érdekében?
2018. aug. 9. 17:51
 19/31 anonim ***** válasza:

Néhány tipp a változáshoz:

1. Ismerd fel a problémát.

2. Hagyd abba azt, amit eddig csináltál, és amiről tudod, hogy nem jó. Pl. ha olyan emberek közt vagy, akik lehúznak a negatív gondolataikkal, akkor ne foglalkozz velük, vagy hanyagold őket. Legyél olyanokkal, akik felfelé húznak.

4. Olvass személyisegfejlesztő irodalmat, halgass nézz előadásokat. Pl. Csernus Imre írásai, előadásai nagyon jók. Csajozáshoz olvasd el: Zsedényi Csaba: Kulcs a nökhöz.

És ne felejts el célokat sem kitűzni.

Sok sikert!

2018. aug. 9. 17:56
 20/31 anonim ***** válasza:
Jobban fogalmazva: tűzz ki célokat, és tegyél értük.
2018. aug. 9. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!