Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők kialakítanátok párkapcsolatot egy 30 éves szűz férfival?
Figyelt kérdés
Mindig az volt a probléma, hogy a lányok nem gondolták azt rólam, hogy méltó párjuk lennék.2018. aug. 9. 17:04
2/31 anonim válasza:
Ha a külsejével és a személyiségével megfogna akkor igen.
3/31 anonim válasza:
bocs hogy bele szolok, de meg is indokolnátok az okát?
csak azért jött ez a kérdés mert az első válasza egy kicsit meglepet "inkább a halál"
4/31 anonim válasza:
Annak oka volt ha nem gondolták úgy
24N
5/31 A kérdező kommentje:
Gondolom nem voltam vonzó a számukra.
2018. aug. 9. 17:14
7/31 anonim válasza:
Első vagyok. Én felálltam a harmadik randi után az asztaltól, amikor egy 32 éves férfiről kiderült, hogy csak 6 nővel volt. Ne rajtam gyakoroljanak. Mit tudna velem kezdeni? Meg tudna bszni rendesen? Dehogy. Tudná hogyan kel szpatni? Popsiba? 30 felett azért a 3 számjegyű illene, minimum.
8/31 anonim válasza:
Ha működik kettőnk között a kémia, szimpatikus, akkor pont nem érdekel, hogy szűz e vagy sem.
9/31 A kérdező kommentje:
Gondolom látták rajtam, hogy félénk voltam és ezért is kerültek el.
2018. aug. 9. 17:28
10/31 anonim válasza:
Ha nagyon tetszene pont nem erdekelne, hogy szuz-e vagy sem. Nyilvan a tapasztalat jobb de ha nincs akkor legalabb „magamra tudom szabni“
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!