Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy férfinak sok szexuális kalandja van akkor ő egy isten császár? Ha egy nőnek is sok kalandja van akkor bűnös, büdös céda stb? Pedig szerintem ugyanaz a ketto Mégis a férfiakat istenítik
Miért kell azért lemezein egy nőt amiért egy férfit istenitenek ?
Kerlek ne írjatok a béna kulcsos lakatos hasonlatot mert szerintem az egy butaság
Szimplán kiváncsi vagyok erre
Rengeteg helyen olvasom hogy ferfiak dicsőítve vannak sok numeraert
Nőket lenézik
Tényleg ugyanaz a ketto
Ebben miért nincs egyenlőség ?
A fenti közhiedelem teljes mértékben téves és a férfiuralmi társadalmakban a férfi irigység miatt jött létre. A férfiak minden dugásra irigyek. Ha nincs annyi dugás akkor kevésbé irigyek, mert kevesebb jó élvezet jut más férfiaknak amiből ők nem részesülnek tehát kevésbé zavarja őket.
A nők a gyengébbik és elnyomottabb nem így őket meg tudták bélyegezni és beszabályozni. Vagyis csak akkor dugjanak ha házasság meg kapcsolat mag minden. Ellenben a dugás jó dolog és ez a megbélyegzés a megbélyegzőkre korrupt módon nem érvényes. Náluk a több dugás erény. Ők úgyis mocskos disznók de őket ez e fajta megbélyegzés nem érdekli mert nincs következménye, míg a nőknél van következmény mégpedig a férfitársadalom (később az idomított női társadalom) megvetése.
Hozzáteszem hogy érett értelmes a nőket tisztelő férfi nem osztja a kérdés kezdő sorában kiírt véleményt!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!