Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy férfinak sok szexuális kalandja van akkor ő egy isten császár? Ha egy nőnek is sok kalandja van akkor bűnös, büdös céda stb? Pedig szerintem ugyanaz a ketto Mégis a férfiakat istenítik
Miért kell azért lemezein egy nőt amiért egy férfit istenitenek ?
Kerlek ne írjatok a béna kulcsos lakatos hasonlatot mert szerintem az egy butaság
Szimplán kiváncsi vagyok erre
Rengeteg helyen olvasom hogy ferfiak dicsőítve vannak sok numeraert
Nőket lenézik
Tényleg ugyanaz a ketto
Ebben miért nincs egyenlőség ?
A 2-es válaszolóval teljesen egyetértek.
Egy nő, ha szétdobja a lábát, pillanatok alatt min. 10 csávó ugrik oda, ezzel ellentétbe a férfiak nagy részének meg kell dolgoznia érte.
Tudod a paraszt bácsis azzal magyarázta hohgy ha belelépek a gumi csizmával a tehénszarba, hát csak lemosom.
De ha a tehén belefosik a gumicsizmába, na azt aztán nem lehet kimosni.
14-es:
Èn èlnèk a lehetősèggel, ha a kèrdező nem is.
Azért, mert ez egyszerűen nem igaz. Ne akarjatok már úgy tenni mintha nem változott volna meg a világ. Lassan annyira kisarkosodik, hogy két csoportra oszlik a társadalom. Az egyik ahol megszűntek a normák és egyformán az számít jónak ha valakinek sok partnere volt, függetlenül az adott ember nemétől. Mindenki csak érzelmek nélkül kefél. A másik csoport akinél meg egyáltalán nem számít jó dolognak a sok partner, lényegtelen, hogy férfi, vagy nő. Az "archaikusabb" modellek meg szép lassan elenyésznek. Aminek egyik típusa amiről beszélsz.
Én egyiket sem tartom "menőnek" és rengeteg férfit tudnék mondani a környezetemből, aki ugyan így vélekedik. Még az sem aki jóval kevesebb lánnyal volt együtt, mint szeretett volna. Viszont számotokra az ilyen vélemény se számít, akinél egyenlőnek számít a kettő. Szóval itt nem arról van szó, hogy kettős mércével lenne bajotok, hanem azzal, hogy egyáltalán megszól bárki is azért, mert 60 péniszt vettél magadba húszon X évesen.
A baj itt az, hogy vagy egyáltalán nincs lelkiismeret furdalás. Ilyen esetben az adott lány nem is fog ilyen kérdéseket feltenni, mert nem foglalkozik vele. A másik, hogy van azért kis lelkiismeret furdalás és felmentést várna, meg ujjal mutogat másokra. Én tőlem biztos, hogy nem kap felmentést az illető és a másikra való hivatkozás a legesetlenebb dolog a világon. Magadért felelsz és nem másért. A másikra való hivatkozásra a legjobb példa, mikor a börtönben egy betörő hivatkozik egy gyilkosra, hogy ő mit tett. Ezért őt el is lehetne engedni. Nem, nem mentesít a másik hibája a saját sarad alól és PONT
Gondolj bele, egy férfi elcsábított jó pár nőt, de melyik maradt meg nála? Azért nem maradt nála senki, mert a tény, hogy megdugta őket, de nem jól és ezért megy tovább. Ezzel még jobban megy tovább, mert csak annyi sikerélmény, hogy neki jó volt, de kiderült, és érzi, hogy másiknak nem, ezért nincs kölcsönös érzés efelől, ebből jön, hogy csak azért is tovább megy, mint egy kis függőség ami a siekrtelenségből adódik. Ezért akar olyan nőt akit nem raktak orrba szájba, mert azt még nehezebb megtartani szeuálisan és kielégíteni is. Előbb-utóbb egy nőt szét lehet rendesen tágítani, vagy már a sok gyakorlástól, több dolgot vagy izgatóbbat kell vele tenni, hogy jó legyen neki.
Kicsit hülyén gondolom szerintem, ez jutott eszembe.
Azért, mert a férfi nem nő, és a nő nem férfi. Bármennyire is el akarja hiterni velünk ezt a világ.
A nő lényege testi, a férfi lényege szellemi, ezért nincs megszerezve egy férfi sem, ha egy nő megszerzi a testét, viszont a nő meg van szerezve, mert a férfi megszerezte a lényegét, odaadta neki a testét. A nő azzal mutathatna fel a férfiak numeráival egyenértékű teljesítményt, ha mondjuk a jegygyűrűket sorakoztatná, mert a férfi szelleme itt van megszerezve, egyébként nem szerzett meg a férfi lényegéből semmit.
A nőket csak azért szólják meg mert szétszórják kincsüket, ahogy egy férfit is megszólnának azért, ha minden nap könnyes szemmel vallana szerelmet egy újab nőnek.
„A nő lényege testi, a férfi lényege szellemi”
Tessék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!