Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szexkapcsolat miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szexkapcsolat miért nem maradhat hosszútávon is ugyanaz aminek indult?

Figyelt kérdés
A nők valamiért továbbgondolják az egészet,és jön a "szerelem" a féltékenység,fb ismerősök böngészése-és hozzájuk nem létező szerepek társítása stb...pont mint egy komoly kapcsolatban. Hogyan lehetne ezt elkerülni és maradni a békés "együttlét" a beszélgetés és a találkák mellett? Miért kell ezt tovább fokozni? (Ha már direkt az elején is elmondok mindent tényleg nem viszek be az erdőbe hülyíteni senkit sem) F
2017. dec. 17. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van, hogy a férfi "gondolja tovább". Azért bukik meg sokszor a dolog, mert nem gépek vagyunk.
2017. dec. 17. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló jól mondja. Ami elindul az egyáltalán nem biztos, hogy úgy is marad. Az érzelmek nem követik a logikát, nagyon gyakori, hogy az egyik fél többet akar.

Én voltam mindkét oldalon, elkezdtük és volt, hogy én akartam többet, volt, hogy tőlem akartak többet. Ez sokszor nem szokott sikerülni, nálam se sikerült egyik esetben sem és ez ilyenkor borzalmas érzés annak a félnek is aki többet akar és annak is aki nem. Mindketten nagyon tudnak szenvedni. Ráadásul ilyenkor sokszor előfordul, hogy a szexkapcsolat része azért folytatódik, ami csak olaj a tűzre.

Ilyenek vagyunk mi emberek, hiába állapodunk meg dolgokban, az érzelmeink nagyon gyakran közbeszólnak.

2017. dec. 28. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam mindkét oldalon már. Én legutóbb azért mentem át hárpiába (komoly kapcsolatban nem szokásom, így azt a megjegyzést nem értem) mert az előre lefektetett játékszabályokat a másik fél átlépi. Ő továbbra is ugyanúgy szoknyapecérkedett, és még dicsekedett is, hogy most ezt és azt vitte randizni és így meg úgy tervezi az első együttlétet. Senki nem akar osztozni sem a fütykösön sem a puncin amivel éppen játszik, függetlenül attól, hogy az embernek komolyak vagy komolytalanok a szándékai. Nomeg elkapni sem akar az ember senkitől semmit. Így azt tartottam volna korrektnek ha amikor már annyira alakul valami mással akkor a játszópajtit hanyagolni illik. Nem az ő ágyából kikelve menni randizni majd vissza. Szóval fair play és nem hiszem hogy gond lehet.
2019. jan. 4. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyém 5 éve működik.
2020. jan. 9. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez sokmindenen múlik. Mennyi időt töltötök együtt, hogy viselkedsz a lánnyal stb.

A hosszútávú szexkapcsolat fentartásához kb ugyan úgy kell éreznetek, h ez "csak" egy szexkapcsolat.

Nos, ez nem ilyen egyszerű. Vagy a férfi, vagy a nő de vki idővel mindig többet érez.

L

2020. jan. 9. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!