Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolat miért nem maradhat hosszútávon is ugyanaz aminek indult?
Az első válaszoló jól mondja. Ami elindul az egyáltalán nem biztos, hogy úgy is marad. Az érzelmek nem követik a logikát, nagyon gyakori, hogy az egyik fél többet akar.
Én voltam mindkét oldalon, elkezdtük és volt, hogy én akartam többet, volt, hogy tőlem akartak többet. Ez sokszor nem szokott sikerülni, nálam se sikerült egyik esetben sem és ez ilyenkor borzalmas érzés annak a félnek is aki többet akar és annak is aki nem. Mindketten nagyon tudnak szenvedni. Ráadásul ilyenkor sokszor előfordul, hogy a szexkapcsolat része azért folytatódik, ami csak olaj a tűzre.
Ilyenek vagyunk mi emberek, hiába állapodunk meg dolgokban, az érzelmeink nagyon gyakran közbeszólnak.
Ez sokmindenen múlik. Mennyi időt töltötök együtt, hogy viselkedsz a lánnyal stb.
A hosszútávú szexkapcsolat fentartásához kb ugyan úgy kell éreznetek, h ez "csak" egy szexkapcsolat.
Nos, ez nem ilyen egyszerű. Vagy a férfi, vagy a nő de vki idővel mindig többet érez.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!