Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti mit éreznétek?
Figyelt kérdés
Adott egy pasi, az elején tiszta, hogy csak szexet és barátságot akar tőlem. Mindig előzékeny, kedves, türelmes, korrekt volt velem. Beleszerettem, de nem mertem elmondani neki. Főleg, mert előre borítékolhattam volna az elutasítást. Így inkább szépen lezártam azzal a kapcsolatot. 4 évig tartott, és több mint 3,5 éve szeretem.
Ilyen körülmények között ti mit éreznétek, ha megtudnátok az igazat?
2017. dec. 4. 11:47
1/6 anonim válasza:
Utólag? Szinte biztos hogy semmit, pláne ha tényleg csak szexre kellettél....
2/6 anonim válasza:
Egyszerűbb lett volna megmondani neki. Azt írod, hogy elutasított volna, de a vége mégis csak lezárás lett. Nem értem a logikát
3/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, azért zártam le, mert nem tudtam külön választani az érzelem nélküli szexet, attól, hogy szeretem. És azért fejeztem be, mert nem akartam még jobban megégetni magam. Azt hiszem végig tudtam, hogy ő nem úgy tekint rám, csak elvakított a saját érzésem.
2017. dec. 4. 12:46
4/6 anonim válasza:
En meg egyszer dugn..alak. De en bunko vagyok.
5/6 anonim válasza:
Szóval lefeküdtél vele. Na, itt basztad el, babám! Ezek után természetes, hogy nem akart mást, mint szexet. Elértéktelenedtél a szemében, egy értéktelen emberrel pedig senki sem akar tartós kapcsolatot.
6/6 anonim válasza:
És a megvallás, hogy szereted?-nekem is van így kimondatlanul "csak sex" kapcsolatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!