Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, (pasik is írhatnak), leírnázok egy szerintetek jó randi menetét, ahogy elképzelitek, amelyben jól éreznétek magatokat?
Hát először is elvinném egy gladiátor viadalra, azután mehetnénk orgiára majd azután levágnám a fejét és biliként használnám.
Ókor.
(első randialkalom)
Szóval jöjjön értem el a férfi, de fontos, hogy ne jöjjön fel. Aztán menjünk el együtt mondjuk cukrászdába. Ott legyünk el mondjuk úgy háromnegyed óra - órát. Aztán kísérjen haza, ne csókoljon meg, de öleljen magához és adjon egy puszit az arcomra. Aztán írjon egy sms-t úgy egy óra múlva, hogy "megismételhetnénk a találkát legközelebb!" - vagy valami ilyesmit, hogy tudjam neki is jó volt.
Persze ha jól eldumálunk ülhetünk 1,5 órát is a cukrászdába, csak legyen figyelmes a fiú.
Hát valahogy így lenne jó egy első randi új férfival nekem. De nem kell tökéletesnek lennie!!!! Ne hozzon virágot, bonbont, nem kell a kocsi ajtaját kitárni előttem, egyszerűen csak a hibáival együtt legyen ő maga. :)
A motor pontban 6-ra a házunk elé gördül, és én izgatottan lesem az ablakból a tökéletes férfit, amint leszáll a motorról, leveszi a sisakját és beletúr hosszú barna hajába. Elindulok...
Lassan lépdelek felé. Ő a motornak támaszkodva néz, komolyan, a "kellesz nekem" nézéssel, de amikor látja hogy remegő lábaim miatt meg-megbotlok, kisfiúsan elmosolyodik. Mikor odaérek -elpirulva-, ő csak annyit mond -egy sisakot a kezembe nyomva- hogy "Pattanj fel bébi." Én pedig felpattanok és meg sem állunk a tengerpartig. Napnyugtára érünk oda... Minden gyönyörű! A víz, a színek, és Ő. Leveszi a bőrdzsekijét és leteríti a homokba. Leülünk. Olyan finom az illata. Beszélgetünk, nevetgélünk, ugratjuk egymást, flörtölünk. Majd átölel. Megcsókol.
És a hullámokat hallgatva örök szerelmet fogadunk egymásnak. Majd haza visz, és egész éjszaka róla álmodozom.
Hmmmmmmmmmmmmmmmmm......
XD
Jóóóó! ;-)
Az utolsóban is van fantázia, romantika!
Ja, a kor lemaradt. 4-es vagyok.
23 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!