Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig hajtasz egy csajért? Mikor van az, hogy ő úgyis csak barátnak akar? 21/l
Nagyjából leírom a szitut, akit esetleg bővebben is érdekelne, akár privit is írok! :D (örülnék neki:D)
Szóval egy fórumon ismerkedtünk meg, kb 1 hónapig baráti jelleggel leveleztünk, majd felvettük a kapcsolatot facebookon is. (itt már nem igazán csak baráti jellegről volt szó, ő legalábbis kifejezte, hogy többet is szeretne) Erre rá megint 1 hónapra találkoztunk.(Úgy beszéltük meg baráti legyen ez is, tehát ne randi, az túl merev :D ) Ő dicsért utána levélben, hogy szép vagyok, szép ez az rajtam, én pedig nem mondtam semmi dicséretet rá. Azóta eltelt 3 hét megint, de nem igazán jött fel a találkozó ötlete.
A kérdés: Ő elkönyvelte a barátságot?
Én sem tudom mit akarok, volt egy erősödő érzés, hogy talán én is túl szeretnék lépni a barátságon, de mostanában ő már nem olyan, mint régen. ( kb. egy- másfél hete) Nem is tudom megfogalmazni, valahogy nem hajt úgy.(ezt szívesen kifejtem priviben)
Pedig próbáltam is érzékeltetni vele, egyre több célzást írtam, meg hogy ha majd legközelebb találkozunk… ő pedig igen, jó lenne, de ennyiben maradtunk stb...
Kb. időrendben úgy volt, hogy elkezdtem érzékeltetni, és utána kezdett el kicsit másképp viselkedni. (Tehát én nem azért kezdtem el, mert ő már nem hajtott!)
Ezért nem értem, végre elérné a célját, erre meghátrál. Mi lehet a baj? Megijedt? Eddig ő bókolt, én megköszöntem persze, de hárítottam. Most pedig dobom fel sorra a labdákat és nem kapja el. Vagy még mindig nem egyértelmű neki, hogy megismerném még jobban, vagy csak simán rájött, hogy ő nem akarja? Eddig eléggé tepert, és a találkozó után még jobban oda volt értem, mint eddig. Aztán visszafelé is adtam jeleket, erre.. Másik csaj nincs az ügyben, elmondaná szerintem.
Egyébként ugyan úgy ( majdnem ugyanannyi időt, jól elbeszélgetünk végülis) beszélek vele, csak érzem, hogy más.
Én 21,lány, ő 22
Bepróbálkozott és te erre semmit nem reagáltál akkor miért gondolná hogy egy kis idővel bármi jelentős helyzet nélkül változna a véleményed ?
Szerintem nem az ő hibája egyátalán lehet nem az aki erőltetni akarja.Elutasítottad ezt tiszteletben tartja és ennyi.Én legalább ezt venném le az esetből.Úgyhogy marad a barát zone.Utána hiába dobálod a "labdákat" már csak barátilag értelmezném.Ha akarsz valamit akkor cselekedj ha meg nem elégedj meg a helyzettel
Kb úgy viselkedem mint ő. Hajtok, majd ha 0 visszajelzést sem kapom akkor hagyom a francba, túl sok hűhó semmiért.
Ha a csaj észbe kap 3 hónap után, hogy akkor ő többet szeretne, akkor nem veszem fel, mivel amikor én akartam nem volt jó, amikor ő akarja akkor meg ugorjak elsőre kutya módjára?! Ez nem így megy.
Első: Igen, szerintem is tisztletben tart. Nagyon jól leírtad, lehet, hogy tényleg ez áll fent. Akkor komolyabb célzásokat kéne ( bár így is eléggé azok..) vagy inkább egyenesen megbeszélni az egészet, de nem tudom mikor lesz ez, úgyhogy addig maradnak a komolyabb célzások.
Második: Persze, értem én, hogy nem így megy, és nem is várom el, hogy egyből ugorjon. Bár szerintem az sem túl vonzó, ha valaki néhány nap után beadja a derekát, és ezt el is mondtam neki, hogy ha akarok is valamit, ahhoz nekem idő kell.
leírhatod priviben bővebben ha van kedved
F
"Nem futunk olyan szekér után, ami nem áll meg."
Ő megpróbált futni, látta hogy nem állsz meg, így abbahagyta a futást.
Beszéld meg vele személyesen, ebből máshogy nem tudsz kimászni. De szerintem számíts a legrosszabbra, és akkor nem fogsz nagyot csalódni...
Igen, személyesen nekem is könnyebb lett volna,illetve könnyebb lenne dönteni, szerintem ezért is gondolkoztam ilyen sokáig, mert csak a net volt. Pontosan így képzeltem egyébként, ahogy írtad megbeszéljük ezt, és tényleg sokkal nagyobb labdák lehetnek :D
Viszont attól tartok, ha kérek találkozót akkor már visszavonhatatlnul akarnom kell, nem akarom húzni az agyát.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!