Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig hajtasz egy csajért?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig hajtasz egy csajért? Mikor van az, hogy ő úgyis csak barátnak akar? 21/l

Figyelt kérdés

Nagyjából leírom a szitut, akit esetleg bővebben is érdekelne, akár privit is írok! :D (örülnék neki:D)

Szóval egy fórumon ismerkedtünk meg, kb 1 hónapig baráti jelleggel leveleztünk, majd felvettük a kapcsolatot facebookon is. (itt már nem igazán csak baráti jellegről volt szó, ő legalábbis kifejezte, hogy többet is szeretne) Erre rá megint 1 hónapra találkoztunk.(Úgy beszéltük meg baráti legyen ez is, tehát ne randi, az túl merev :D ) Ő dicsért utána levélben, hogy szép vagyok, szép ez az rajtam, én pedig nem mondtam semmi dicséretet rá. Azóta eltelt 3 hét megint, de nem igazán jött fel a találkozó ötlete.

A kérdés: Ő elkönyvelte a barátságot?

Én sem tudom mit akarok, volt egy erősödő érzés, hogy talán én is túl szeretnék lépni a barátságon, de mostanában ő már nem olyan, mint régen. ( kb. egy- másfél hete) Nem is tudom megfogalmazni, valahogy nem hajt úgy.(ezt szívesen kifejtem priviben)

Pedig próbáltam is érzékeltetni vele, egyre több célzást írtam, meg hogy ha majd legközelebb találkozunk… ő pedig igen, jó lenne, de ennyiben maradtunk stb...

Kb. időrendben úgy volt, hogy elkezdtem érzékeltetni, és utána kezdett el kicsit másképp viselkedni. (Tehát én nem azért kezdtem el, mert ő már nem hajtott!)

Ezért nem értem, végre elérné a célját, erre meghátrál. Mi lehet a baj? Megijedt? Eddig ő bókolt, én megköszöntem persze, de hárítottam. Most pedig dobom fel sorra a labdákat és nem kapja el. Vagy még mindig nem egyértelmű neki, hogy megismerném még jobban, vagy csak simán rájött, hogy ő nem akarja? Eddig eléggé tepert, és a találkozó után még jobban oda volt értem, mint eddig. Aztán visszafelé is adtam jeleket, erre.. Másik csaj nincs az ügyben, elmondaná szerintem.

Egyébként ugyan úgy ( majdnem ugyanannyi időt, jól elbeszélgetünk végülis) beszélek vele, csak érzem, hogy más.

Én 21,lány, ő 22

2012. nov. 12. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Bepróbálkozott és te erre semmit nem reagáltál akkor miért gondolná hogy egy kis idővel bármi jelentős helyzet nélkül változna a véleményed ?

Szerintem nem az ő hibája egyátalán lehet nem az aki erőltetni akarja.Elutasítottad ezt tiszteletben tartja és ennyi.Én legalább ezt venném le az esetből.Úgyhogy marad a barát zone.Utána hiába dobálod a "labdákat" már csak barátilag értelmezném.Ha akarsz valamit akkor cselekedj ha meg nem elégedj meg a helyzettel

2012. nov. 12. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Kb úgy viselkedem mint ő. Hajtok, majd ha 0 visszajelzést sem kapom akkor hagyom a francba, túl sok hűhó semmiért.

Ha a csaj észbe kap 3 hónap után, hogy akkor ő többet szeretne, akkor nem veszem fel, mivel amikor én akartam nem volt jó, amikor ő akarja akkor meg ugorjak elsőre kutya módjára?! Ez nem így megy.

2012. nov. 12. 15:07
 3/10 A kérdező kommentje:

Első: Igen, szerintem is tisztletben tart. Nagyon jól leírtad, lehet, hogy tényleg ez áll fent. Akkor komolyabb célzásokat kéne ( bár így is eléggé azok..) vagy inkább egyenesen megbeszélni az egészet, de nem tudom mikor lesz ez, úgyhogy addig maradnak a komolyabb célzások.

Második: Persze, értem én, hogy nem így megy, és nem is várom el, hogy egyből ugorjon. Bár szerintem az sem túl vonzó, ha valaki néhány nap után beadja a derekát, és ezt el is mondtam neki, hogy ha akarok is valamit, ahhoz nekem idő kell.

2012. nov. 12. 15:18
 4/10 A kérdező kommentje:
*vagy inkább egyenesen megbeszélni az egészet AMIKOR TALÁLKOZUNK ÉLŐBEN - bocsi ezt kihagytam.
2012. nov. 12. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:

leírhatod priviben bővebben ha van kedved

F

2012. nov. 12. 15:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Megkérdezhetem a korodat? :D Nem szeretném, ha ő lennél véletlenül.. :D
2012. nov. 12. 15:33
 7/10 anonim ***** válasza:

"Nem futunk olyan szekér után, ami nem áll meg."

Ő megpróbált futni, látta hogy nem állsz meg, így abbahagyta a futást.

Beszéld meg vele személyesen, ebből máshogy nem tudsz kimászni. De szerintem számíts a legrosszabbra, és akkor nem fogsz nagyot csalódni...

2012. nov. 12. 17:02
 8/10 RhisiartK ***** válasza:
Annyit tudok tanácsolni, hogy ne célozgass, hanem konkrétan próbálkozz. Pl. kérdezd meg mikor ér rá és, hogy akkor nem találkoznátok-e. Aztán személyesen már könnyebben rájössz, mi a helyzet, illetve beszélgetni is könnyebb úgy. Ezenfelül személyesen magasabb labdákat is tudsz adni. :)
2012. nov. 12. 20:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, személyesen nekem is könnyebb lett volna,illetve könnyebb lenne dönteni, szerintem ezért is gondolkoztam ilyen sokáig, mert csak a net volt. Pontosan így képzeltem egyébként, ahogy írtad megbeszéljük ezt, és tényleg sokkal nagyobb labdák lehetnek :D

Viszont attól tartok, ha kérek találkozót akkor már visszavonhatatlnul akarnom kell, nem akarom húzni az agyát.

Szerintetek?

2012. nov. 12. 22:27
 10/10 RhisiartK ***** válasza:
Talán azzal, megoldható ez a probléma, ha olyan helyen és időpontban találkoztok, ami akár baráti, akár többet is jelentő lehet. Pl. elkísér egy kiállításra, vásárolni napközben, vagy olyan helyre mentek, amit mindketten megszerettetek volna már nézni, de eddig nem tudtatok. Ami fontos, ne adj félreérthető jelet, mert a legrosszabb dolog, ami történhet, ha visszakozni kell.
2012. nov. 13. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!