Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire károsítja, mondjuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire károsítja, mondjuk egy emberi "agyat" "elmét" az, ha valaki nem él szexuális életet?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok akik mondjuk 25 felett esetleg már 30! felett sem élnek nemi életet?

Erre mindig is kíváncsi voltam, bár főleg arra, hogy milyen kihatása van ez a fajta hiány az emberi agyra, tudatra, gondolkodásra összességében.

Vagyis milyen ember az ilyen? Vagy milyen ember LESZ akinek nincs sikere a párkapcsolat terén, szexualitás terén abszolút 0 tapasztalata van és nem képes kialakítani kötődést.

Viselkedés, hozzáállása a dologhoz, a nők hogy állnak hozzá (bár van elképzelésem hogy mégis hogy állnak ehhez) tehát azért valljuk be ez nem normális dolog, nem egészséges.

Ti, mint párkapcsolatban élő (esetleg szexkapcsolatban élők :D) Nők/Férfiak mit gondoltok a jelenségről?

2017. dec. 5. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Hát, nem véletlen, hogy a legtöbb pedofil a papok közül kerül ki. És ezt nem viccnek szánom, meg poénkodásból mondom, hanem tényleg köze van hozzá szerintem. Nem csak hogy nem élnek szexuális életet, de még azt sem tudják, hogyan kell udvarolni, vagy egy egészséges kapcsolatot kialakítani egy felnőtt emberrel. Így aztán maradnak a gyerekek...
2017. dec. 5. 18:17
 2/13 anonim ***** válasza:
6%

Nem hiszem higy abberáltak lesznek ha nem szexelnek az emberek. Az egy szélsőség de benne van a pakliban. Kb. 5 %

Inkább amit okoz a szexhiány az szorongás depresszió pánikbetegség meg ilyenek.

Szerelmet meg igen nehez szerezni azóta amióta ilyen könnyű szexet

2017. dec. 5. 18:27
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Rosszindulatúbbak, gyanakvóbbak a szexuálisan kielégületlen emberek, mert nem érzik jól magukat a bőrükben.
2017. dec. 5. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:
8%
Nem véletlenül szerencsétlen lúzer az összes!
2017. dec. 5. 18:57
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Akinek rendben van a szexuális élete, az minden téren kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, türelmesebb. Nem véletlen, hogy régen a haragos agglegényekre azt mondták, hogy agyára ment a g*ci.
2017. dec. 5. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
15%
Az érzelmi intelligenciájuk kevés, magyarul érzelem hiányosak. Szerintem nagyon károsítja. Az ilyeneknek kevés az önbizalma. És biztos h a gondolkodásával is van baj. Szerintem eléggé kihat ez egy ember életére. Van aki nem ismeri el van aki igen. Tényleg nem egészséges és kiegyensúlyozott lesz az illető. De ha jobban utána nézel ezt sok pszihologus is alátámasztja.
2017. dec. 5. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Ép ezért szoktam néha elmenni egy prostihoz, ne hogy becsavarodjak, vagy valami gond legyen fejben. Arra teszek rá,hogy ki szerint szánalmas,vagy ki szerint nem, nekem jó, jól érzem magam,megnyugszok. A másik alternatíva,hogy felszedjek egy nőt az lehetetlen nálam ilyen fejjel.
2017. dec. 5. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Én sok éve nem szexelek, és nem tudom, annak van-e hatása, vagy a mindig is beteg személyiségemnek, de inkább undorral nézek már a nőkre. Szexet szerintem nagyon nehéz szerezni a mai világban férfiként, hacsak nem vagy abban a bizonyos 10%ban. Amúgy 30f.
2017. dec. 5. 20:21
 9/13 Sunshinedoll ***** válasza:
42%

Semennyire nem károsítja az agyat.

A nemi élet nem létszükséglet. Vannak aszexuálisok, akik nem kívánják a szexet és sosem szexelnek vagy maszturbálnak és megvannak, teljes életet élnek, köszönik szépen.

Ismerek olyan 80 éveseket, akiknek sosem volt férjük, feleségük, valószínűleg szexelni se szexeltek sokat (ezt nem kérdeztem lol de tegyükfelhogy). És élnek vígan :D Az egyik néni meg van győződve róla, hogy azért él ilyen sokáig és azért egészséges még a mai napig, mert sosem ment férjhez pl :D

2017. dec. 5. 21:12
 10/13 Sunshinedoll ***** válasza:
91%

Ha van ok okozati összefüggés a szorongás meg önbizalomhiány vagy alacsony érzelmi intelligencia és a szex mentesség között, akkor az inkább úgy értendő, hogy egy szorongó, önbizalomhiányos, vagy érzelmileg nulla ember nem feltétlen képes intim kapcsolatokat kialakítani másokkal.

Nem pedig azért lesz valaki érzelmileg nulla vagy agresszív, mert nem szexel :D Az már alapból olyan ember.

2017. dec. 5. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!