Sokszor eltöprengek azon, a cigányok miért éreznek késztetést a moziban eltöltött idejük alatt, hogy szexuális megnyilvánulásaikat, közösülésüket világ elé tárják?
Mindig olyan helyet fogok ki, hogy közvetlen mellettem, vagy kicsit távolabb de még szembetűnő helyen cigányokat kell látnom, elviselnem a szemem sarkából, akik közösülnek.
A mozi számomra, illetve a legtöbbeknek emberi kapcsolatok megerősítésére, szórakozásra szolgál, nem szexuális kapcsolatra. Elég merész, s elszánt az, ki a közhiedelemmel ellentétben nyilvános helyen szexualizálja egymást.
Ma is ez történt: mit látnak szemeim?
Két 12 éves cigánygyerek (legalább heteroszexuálisak), egy fiú és egy lány egymáson ugrándozva, fel-fel nyögve kurbécsolnak.
A kérdésem az lenne felétek:
Miért fajult idáig a világ, hogy egy szórakozóhelyen (ahol csöndben kell lenni), veszik a bátorságot és nekiállnak kolbászkarikázni? Ráadásul ilyen idősen?!
Ilyenkor kell szólni a dolgozóknak. Ennyi. Szépen odamész a kint álló jegyszedőnek, mondjuk.
De mi az a "kurbécsolás"? Mert életemben nem hallottam még ezt a szót, elég idétlenül hangzik.
Ehhez nem kell cigánynak lenni.
Amikor a Dumb és Dumper 1-et néztem, akkor egy europid ember verte a farkát a cicis jelenetnél, mi meg 14évesen mögötte ültünk 2 sorral.
Nem félreérteni, a cigányok igenis egyenértékű emberek a többiekkel.
Azért emeltem ki, mivel az esetek 90%-kában barna bőrű, felismerhető kiejtéssel beszélő cigány emberekkel fordul elő ez, a közvetlen közelemben.
Két kis fiatal 12-13 éves gyerek a Héven este szexeltek.Azt hitték,hogy szerintem senki nem látja őket -.-
Nem kell ehhez cigánynak lenni.
"kolbászkarikázni", ez nagyon jó!
Amúgy szerintem vagy ignoráld őket, hogy végignézhesd a filmet, vagy szólj ki a jegyszedőknek, de szerintem akkor le fogják állítani a filmet, mert hogy kiverik a hisztit, az biztos.
Diszkréten én is ujjaztam már barátnőt moziban, egy kabátot terítettünk az ölébe és alatta matattam, aztán cseréltünk és ő kényeztetett engem. Tinik voltunk, más feltehetően nem vette észre, úgy gondolom, ez belefért. Azonban az említett hangos kolbászkarikázó kurbécsolás esetén már pusztán a film élvezeti értékének a csorbulása okán is beszóltam volna, hogy kuss.
Mi a tuti megoldás? Házimozit kell építeni: Www.hazimozistudio.hu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!