Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti lefeküdnétek egy 170cm,48kg alkatú lánnyal vagy elítélnétek őt az alkata miatt?
Nekem kb ennyi a súlyfeleslegem, mint ahány kg te vagy.
Látod? Egyikünk sem tehet róla, de te mégis szerencsésebb vagy, mert egy "anorexiást" hamarabb elfogadnak az emberek, mint egy "kövér disznót". És az a legszebb az egészben, hogy akik ránksütik ezeket a jelzőket, fele ennyit se fordítanak az egészséges életmódra, mint mi. Ez van.
Nem piszkálásból kérdező,de ilyen nincs,hogy bármennyit eszel nem jön fel semmi.
Ha szeretnél változtatni ezen az állapoton,akkor a sport mozgás kategóriába tegyél fel kérdést erről.
Egyébként neked sokkal könnyebb dolgod van ilyen alappal,mert egy tömegnövelő étrend és rendszeres edzés mellett 8 hónap alatt elég jó testet lehet építeni,főleg úgy,hogy nem kell előtte zsírt leadni mint általában a kezdő nőknél.
és hogy válaszoljak is.
ahogy kiveszem a problémád oka nem mentális,tehát nem anorexia,hanem csak tapasztalatlanság és tudás anyag hiányosság a tested működésének ismeretében,táplálkozás ügyekben és nemi lustaság edzés oldalon.
ez nem kizáró ok.
Nem kell feleslegesen bántani a kérdezőt:)
Nem olyan egyszerű hízni egy vékonyabb testalkatú embernek mint sokan hiszik. Tapasztalatból mondom hogy k..rva nehéz. 18 évesen napi 7x! ettem nem kis adagot. Rizst, csirkét, zöldséget, zabpelyhet, túrót minden szart, ennek ellenére egy nyár alatt 2 kiló nem jött fel(bár igaz nem nő vagyok).
Lányoknál/nőknél biztosan nehezebb annak aki ilyen vékony mivel ők genetikailag ,,zsírosabbak". Ha pedig nehezen megy fel a zsír akkor az izom is kevésbé látványos méretileg ahogy nő. Ettől függetlenül a sport senkinek sem árt, csak reális célokat kell kitűzni:)
Ha csak az a kérdés, h lefeküdnék-e, akkor igen a válasz. Szerintem ez a testsúly is egészséges még, de igazból ilyen magassághoz még a 60-65kg is bőven jó. Ízlés kérdése, nekem ez a magasság pont jó, még rendes magassarkút is felvehetne a hölgy, és magasabb lennék nála :)
26F
nah mi van kérdező letiltottak?haha
ha érdekel a kérdésre a válasz amit priviben írtál akkor regelj újra.
Ekkora magassághoz ez a tömeg elég kevés, így az eltételezhető hogy sem a zsír sem az izomállomány nem tekinthető átlagosnak, csak átlag alattinak. Erre mondják hogy csonti. Ettől a lány még lehet szép, lehet izgató is. Valószínűleg érdekelne hogy milyen vele a szex. A melle biztos szép és a puncija is. Gondolom a női lélek is megvan így lényegében elég sok feltétele megvan annak hogy élvezzem vele a dolgot. A kíváncsiság is hozzájön így a válasz egy biztos igen.
Amúgy ha ránézésre a lány állapota nem túl beteges akkor tartható az igen. De ha az ember ránéz és egy beteg (nem egészséges példány) látszatát kelti akkor semmiképp.
Pl itt egy jó példa arra hogy ki az aki nem kéne:
Elítélni... Mindenképpen szeretném ha nem lenne baja, ha egészséges lenne és az optimumskála "normál" keretein belülre kerülne. Az állapota miatt nem ítélném el, csak akkor ha ő szándékosan felelős az állapotáért és ezt nem ismerné be. Ilyenek az anorexiás betegek. Ha valaki simán csak nagyon sovány azt nem ítélném el ha nem tehet róla, de ettől még nem értenék egyet az állapotával.
Nincs amúgy egy fürdőruhás képed magadról a strandról? A Gyk legnagyobb kátránya mindig a kép nélküli levegőbe beszélés. Szerintem ezzel te nem fogsz nyerni semmit sem mert nem fogsz érdemi választ kapni két adat alapján....
35F
Mindenkinek más a nézete. Valakinek ez, valakinek az tetszik. Én magamból indulok ki, 163 cm és 48 kg, tehát vékonynak számittok én is. Nekem is mondják hogy hízzak de sajnos nem tudok. Tudom mit érzel. Szerintem nincs semmi baj veled és aki elítél emaitt az szimplán kisgyerek! Egy férfi nem fog elítélni max. nem vagy az esete hanem ducibb lányokat szereti de nincs semmi baj veled és ne is aggasztjon a kinézeted.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!