Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti lefeküdnétek egy 170cm,48kg alkatú lánnyal vagy elítélnétek őt az alkata miatt?
Nagyon fiatal és/vagy butus vagy, ha ilyen kontextusban alkalmazod az ''elítél'' szót, de már a szexen jár az eszed...
Normális helyen kell ismerkedni és akkor nem ítél el senki
Ez így túl kevés info, de az adatok egyike sem kizáró ok. Az emberek ízlése eltérő. Ki a vékonyabb, ki a husisabb lányokat szereti. Van aki a nagy ciciket, vagy aki a kicsit, stb.
Én szeretem a vékony lányokat, szóval nálam nem lenne akadály, hogy az átlagnál soványabb vagy. Nem beszélve arról, hogy a kinézeten kívül mennyi minden számít még.
#4 csupán kíváncsiságból írtam ki a kérdést, mert érdekel más emberek mit gondolnak erről
nem jár a szexen az eszem,de nem fogok egy vad idegennek magyarázkodni aki mellesleg meg sem érdemli ;) üdv
Elítélni miért ítélném el?Lehet hogy ő olyan genetikailag,amiről nem tehet.
Lefeküdnék vele,szép karcsú lehet.
Egyébként lányoknál ehhez a magassághoz kb.55 kiló az ideális,úgyhogy nem lehet olyan nagyon vékony.
Csak van sok pr0ligyerek,akinek a balloncsöcsű tonnamadonnák jönnek be,merthogy nagy kofferbe jó pakolni,meg a hasonló gusztustalan dumák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!