Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti lefeküdnétek egy 170cm,48kg alkatú lánnyal vagy elítélnétek őt az alkata miatt?
Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 20:31
11/32 anonim válasza:
Simán lefeküdnék. És úgy odafigyelnék rá mint senkire. Érzékeny finom szex-el is lehet csúcsra repíteni..... mindig is vágytam egy törékeny szépségre... 35F
12/32 anonim válasza:
7-es te beteg vagy.Erősen,persze már nem is látszik,olyan vékony,mi?Te biztos egy dagadt görény lehetsz,akinek mindenki aki száz alatt van,az csontkollekció.
13/32 A kérdező kommentje:
#7 miért lenne anorexiás egy ilyen alkatú nő?
főleg ha genetikailag nem tehet róla hogy ilyen...nem értem miért kell egyből bántani valakit csak azért mert nem tökéletes
2018. aug. 5. 21:00
14/32 anonim válasza:
Bárcsak én is ilyen lehetnek.....jó neked
15/32 A kérdező kommentje:
#14 ne hogy azt hidd hogy egy ilyen alkat egy leányálom.... hogy ha bármennyit eszel is akkor sem ragad rád semmi...hidd el semmi jó nincs ebben szerintem
2018. aug. 5. 21:05
16/32 anonim válasza:
#7 te tudod mi az az anorexia?:'D
Az a 48kg nem olyan kevés, sok lányt ismerek akik 170cm mellett 50-52kilók és sokaknak kifejezetten "jól áll".:) Az a -2kg nem lehet nagy különbség.
17/32 anonim válasza:
Nekem nem a külső számít illetve nem vizuálisan, tehát csak e miatt simán lefeküdnék vele, sőt még legyen szó akár laza kapcsiról is mondjuk elvinném fagyizni vagy akár hová mert nem vagyok bűnöző hogy bújkáljak :) A lány vagy nő nekem "kell" hogy tetszen a többiek véleménye nem érdekel.
19/32 anonim válasza:
Hat én sokkal magasabb és koverebb
20/32 anonim válasza:
Na, látod :) akkor meg tuti alacsony lennék hozzád, de megszoktam hogy sok lány nő így van ezzel, vannak bizonyos dolgok amin az ember nem tud változtatni. Ha egy lány "kövér" de jófej és azért próbálja szeretni magát akkor már is jobb a helyzet mindenki más akar lenni mint amilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!