Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdnétek így vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek így vele?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk nekem rohadtul bejön egy férfi,de foglalt. Én is bejövök neki.Engem nem zavar,hogy foglalt,ha őt sem érdekli,engem miért érdekeljen? Jó felfogás?
2018. jún. 29. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Persze hogy jó. Tecskeljetek mint az állatok a réten. Tegnap még ez rakta, holnap már a másik kany.
2018. jún. 29. 22:43
 2/12 anonim ***** válasza:
35%

Rossz érzés arra gondolni, hogy szegény lányt így átverik.. De végülis igaz, ez nem a te dolgom. Ha nem ismerem a lányt nem érdekel. Majd tanul a saját kárán, mint mindenki más.

Szóval, a válasz igen. Nem mondom, hogy jó felfogás, de nem rossz. Inkább magamat és a férfit teszem boldoggá, nem egy idegen lányt. :)

2018. jún. 29. 22:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Te dolgod*
2018. jún. 29. 22:45
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Ez egy elég összetett kérdés

Egyik oldalról nézve egy büdös r.b.nc vagy, ő pedig egy szemét tetű, ha lefekszetek egymással

Másik oldalról nézve egy szemét r.b.nc vagy, ő pedig egy büdös tetű, ha lefekszetek egymással

De tulajdonképpen, ha összejössz egy random pasival egy random buliban, és lefekszetek, ám ő nem közli veled hogy nős, akkor nem a te hibád, hogy beleléptél egy házasságba

Így viszont erkölcsi tartás kérdése, hogy belemész-e a dologba, utána tükörbe tudsz-e nézni.

Én is voltam hasonló cipőben. 18 éven át rajongtam egy pasiért, majd véletlen összefutottunk egy távoli országban, és bár tudtam, hogy nős, belementem a dologba

Nehéz dolgok ezek

Ha meg nem teszed meg, lehet hogy életed végéig bánni fogod

2018. jún. 29. 22:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon kívánom a palit. És tudom ,hogy neki is kellek. Így megadnam neki ezt az örömöt.
2018. jún. 29. 22:48
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Hasonló helyzetben vagyok.

Lenne lehetőségem lefeküdni egy sráccal, akinek van barátnője. (Tudni kell, hogy akkor jött össze vele, amikor én szerelmes voltam belé.)

Nagyon féltékeny voltam a csajra. Most lenne alkalmam "bosszút állni". :D De nem teszem meg. Oké, kívánom a pasit, de na...nekem így nem megy.

2018. jún. 29. 22:53
 7/12 anonim ***** válasza:
45%

Foglalt a pasi

Jézusom

Ribizlik még vannak

24n

2018. jún. 29. 22:59
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
Sokszor kérdik tőlem a rokonok ismerősök,hogy miért nem megyek ki amikor szabadidőm van sétálni, ismerkedni? Minek? Ilyen emberek közé? Maximum néha munkatársammal meginni pár sört vagy ide-oda elnézünk.
2018. jún. 29. 23:16
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Hát figyelj... a családot apám egy szőke qrva miatt hagyta el. Őket nem érdekelte, mi lesz. Anyum szó szerint belebetegedett, tönkrement testileg-lelkileg, szóval komoly kapcsolatba nem kell egy harmadik.
2018. jún. 30. 00:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Te mit éreznél ha a párod megcsalna és még csak nem is tudnál róla? Ha azt mondaná dolgozni megy közben meg más lányokat húz gerincre. Ennél gusztustalanabb dolog nincsen. Azt már megszoktam hogy a pasiknak néha nincs esze (tisztelet a kivételnek) de ha már ő nem gondol bele ebbe akkor legalább te gondold át. Szerintem előszőr hagyja ott a párját utána annyiszor egymásé lehetek ahányszor akartok. De mint írtad igazából téged nem zavar hogy van párja de gondolom hogyha a te párodat akarnák lenyúlni az már nem tetszene. Persze ez csak az én véleményem nem kötelező megfogadni.
2018. jún. 30. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!