Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek így vele?
Rossz érzés arra gondolni, hogy szegény lányt így átverik.. De végülis igaz, ez nem a te dolgom. Ha nem ismerem a lányt nem érdekel. Majd tanul a saját kárán, mint mindenki más.
Szóval, a válasz igen. Nem mondom, hogy jó felfogás, de nem rossz. Inkább magamat és a férfit teszem boldoggá, nem egy idegen lányt. :)
Ez egy elég összetett kérdés
Egyik oldalról nézve egy büdös r.b.nc vagy, ő pedig egy szemét tetű, ha lefekszetek egymással
Másik oldalról nézve egy szemét r.b.nc vagy, ő pedig egy büdös tetű, ha lefekszetek egymással
De tulajdonképpen, ha összejössz egy random pasival egy random buliban, és lefekszetek, ám ő nem közli veled hogy nős, akkor nem a te hibád, hogy beleléptél egy házasságba
Így viszont erkölcsi tartás kérdése, hogy belemész-e a dologba, utána tükörbe tudsz-e nézni.
Én is voltam hasonló cipőben. 18 éven át rajongtam egy pasiért, majd véletlen összefutottunk egy távoli országban, és bár tudtam, hogy nős, belementem a dologba
Nehéz dolgok ezek
Ha meg nem teszed meg, lehet hogy életed végéig bánni fogod
Hasonló helyzetben vagyok.
Lenne lehetőségem lefeküdni egy sráccal, akinek van barátnője. (Tudni kell, hogy akkor jött össze vele, amikor én szerelmes voltam belé.)
Nagyon féltékeny voltam a csajra. Most lenne alkalmam "bosszút állni". :D De nem teszem meg. Oké, kívánom a pasit, de na...nekem így nem megy.
Foglalt a pasi
Jézusom
Ribizlik még vannak
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!