Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
van egy srác akibe nagyon belealszerettem, egyszer dumáltunk ès akarna valamit de gondolom szexet.
kèptelen vagyok ellenállni a kísèrtèsnek, de utánna nem lesz sokkal rosszabb?
nem tudom mikor szenvedek jobban , ha lefekszek vele ès annyi, vagy ha meg se próbálom.
randizgatás meg ilyesmi sztem kizárt, így is èn írtam neki, hogy szimpi, èn kerestem fel, sokkal idősebb is nálam ès menő kosaras.tuti nem fog leállni velem babusgatós játszani, mert minden ujjára jut csaj.
lehet nem is leszek neki elèg jó, ettől is fèlek...
szerintetek?
2017. jún. 1. 22:08
2/35 anonim válasza:
Nyugi csak megfektet aztán lelép, aztán jöhetsz ide sírni...
3/35 A kérdező kommentje:
tudom, de ha meg se próbálom akkor meg azon kattoghatok? te se tudnál ellenállni valakinek akit nagyon szeretsz..
èn 24 ő meg 34
2017. jún. 1. 22:13
4/35 anonim válasza:
Nagy sírás lesz ennek a vége,kérdező,csinálj amit akarsz!!
Minek kérded? Úgyis aláfekszel
5/35 anonim válasza:
probáld meg! adj egy esélyt a dolognak!
6/35 anonim válasza:
Te mondtad,hogy ezen nincs mit megpróbálni csak a szexről szól. Azt meg el tudod dönteni,hogy le akarsz e vele feküdni.
7/35 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd, csak sérülni fogsz.
8/35 A kérdező kommentje:
hát le akarok, de nem tudom milyen , annyira nem ismerem, lehet jól sülne el a dolog, lehet utánna meg se ismerne, ha nem teszem meg akkor pedig bánkódok, nem jutok dülőre...
2017. jún. 1. 22:21
9/35 anonim válasza:
Ha nem is ismered nagyon, hogy szerettél bele?
10/35 anonim válasza:
Ez a dolog nem tud jól elsülni max lesz egy jó estétek,de neked a jó elsülés a randi- kapcsolat dolog lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!