Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit tennétek ha egy 18 év alatti fiúnak tetszenétek? Lefeküdnétek vele vagy ha nem is lefeküdni de oráloznátok vele? Életkort is írjatok.
Figyelt kérdés
#Heteroszexualittás
2017. márc. 7. 14:40
1/10 anonim válasza:
Lefeküdnék vele és mindent megtennék érte szexuálisan 17/N
2/10 anonim válasza:
Nem csinálnék semmit. Azért 18 év alattival nem érintkeznék semmilyen szexuális módon.. Ez nekem olyan mintha öcsém lenne és az öcsémmel se szexelek de nem is szopom le.. 23 L
3/10 anonim válasza:
Meghagynám az álomvilágában. 31N
4/10 anonim válasza:
én sem csinálnék semmit, mivel nekem van 18 év alatti öcsém illetve 20 alatt nem nagyon foglalkozom srácokkal
21/L
7/10 anonim válasza:
17NŐ... Tiszta hülye vagy!!!
18evesen max 17 evéssel kezdenék valamit. A többi nekem túl fiatalnak tűnik, gusztustalan,amiket ma lehet hallani,talán a mai 17 évesek nem annyira bolondok....Vagy a 17 éves nő példájából indulva azok.... Már bocsánat,tisztelet a kivételnek.
Attól függ, észben mennyire érett. 18l
9/10 anonim válasza:
Nem hát, az őseid sem a fáról másztak le. Pu$$z@nt@'$ :*
10/10 anonim válasza:
miért ne? nem 18 a határ,ha már ez is felmerül vkiben, hanem 14, és megint sok az álszent válasz, ugyanis én magam is több olyan párt ismerek, ahol a csaj 20-22, a srác meg 17 pl, szal simán ... és sőt, sztem mindkét félnek izgató is ez a korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!