Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a barátotok rendszeresen megcsalna, visszavágásként lefeküdnétek a legjobb haverjával?
Èn csak szakítanék vele.
(Meg azért a barátod haverjától is bunkóság lenne).
Én nem vágnék vissza így. Otthagynám a francba. Ha csak egyszer történne meg még akár meg is tudnám bocsájtani, de ha rendszeres, tuti dobnám, mert akkor nem engem akarna igazából, hanem csak benneragadt egy olyan dologba, ami nem ad neki sok örömet...
Én nem beszélné vele többet, ez a legnagyobb fájdalom,amit átélhet, ha egy olyan ember, akit szeret igazából, nem fogalkozik és nem beszél vele többet.
18L
Nem csinálná rendszeresen mert az első adandó alkalommal ahogy kimerült, hogy megcsalt szakítanék nem lenne többé a Párom! Mellesleg ez a vissza csalás haverjával eléggé tré. Ha ugyanazt megtenném amit Ő akkor egy fokkal se lennék jobb nála ugyanolyan gerinctelen féreg lennék. A gyengék választása a bosszúból való megcsalás pláne a párja haverjával
23 L
Szóval bosszúból(direkt fájdalom.okozásért), egy tőle teljesen független cselekvést csinálni, amivel testedet használatra adod valakinek érzelem.nélkül?
Igen, ez tök alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!