Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azzal a legjobb a szex, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal a legjobb a szex, akit szeretek?

Figyelt kérdés
Vagy ez hogy van? Szűz vagyok még,azért érdekelne.

2017. márc. 2. 02:06
 1/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Ha nem egy önző suttyót szeretsz, aki csak magával foglalkozik, akkor igen.
2017. márc. 2. 02:10
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
A szüleid mondták ezt neked, de édes...
2017. márc. 2. 02:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Bárkivel nagyon jó lehet a szex akivel egymásra hangolódtok.

Hogy ez mitől függ? Rejtély:)

2017. márc. 2. 03:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Akibe szerelmes az ember azzal nagyon jó tud lenni a szex. Már ha közel kerülünk vagy csak hozzá érünk, beindul rögtön minden.
2017. márc. 2. 06:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó azzal is akit nem szeretsz.. De a legélvezetesebb azzal akit kölcsönössen szeretitek egymást :) 23 L
2017. márc. 2. 09:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem azzal az emberrel. De lehet, másnak nem.
2017. márc. 2. 11:07
 7/10 anonim ***** válasza:

AZZAL IS LEHET

De nem feltétlenül. Voltam már párszor őrjítően szerelmes az életben, de a legjobbakat egy olyan lánnyal szexeltem, akivel kb 4-5 hónapig összejárogattunk heti szinten szexelni egymással.

Vele egyedül fordult elő az, hogy miután elélveztem, teljesen állva maradt a farkam és egy óvszert felhúzva folytattuk a dugást megállás nélkül. De úgy általában is nagyon jó volt vele.

Utána egyből viszont két olyan lány van a sorban, akikbe nagyon szerelmes voltam. Velük is nagyon jó volt a szex, közel olyan jó mint a fenti lánnyal.

24/F

2017. márc. 2. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Azzal a legjobb a szex, akivel a legjobban vonzódtok egymáshoz és akivel a legjobban egyeznek a szexuális igényeitek. És ez lehet, hogy pont egy olyannal lesz, akibe nem vagy szerelmes. Persze ez nem zárja ki azt sem, hogy ez olyannal legyen, akibe pont szerelmes vagy.

Már nem vagyok se szűz, sem tizenéves, volt néhány pasival dolgom, de szexeltem már olyannal sokkal jobbat, akivel csak szexkapcsolatban voltam, mint akibe szerelmes voltam.

2017. márc. 2. 18:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte nem. Először inkább csak a mennyiségre utazik az ember, semmint a minőségre. Aztán amikor megtapasztalja, hogy milyen őrjítő különbség tud lenni szex és szex között, na akkor tudatosan keresni kezdi a minőségi szexet. És rájön, hogy nincsenek ilyen törvényszerűségek. A szeretett nő is tud teljesen kommersz szexet nyújtani, és a Random Piroska is a mennyekbe repíthet. Aztán tucatnyi felismerés után rájön az ember, hogy olyan nőt kell keresni, akivel a szex is nagyon jó, és az élet egyéb területein is nagyon összepasszolunk. Aztán néhány év összecsiszolódás után valóban olyan lesz a szex, hogy azt überelni lehetetlenség.
2017. márc. 3. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Azzal a legjobb az első alkalom,aki tapasztalt és figyel rá hogy neked legyen jó,élvezni tudd.
2017. márc. 4. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!