Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal a legjobb a szex, akit szeretek?
Bárkivel nagyon jó lehet a szex akivel egymásra hangolódtok.
Hogy ez mitől függ? Rejtély:)
AZZAL IS LEHET
De nem feltétlenül. Voltam már párszor őrjítően szerelmes az életben, de a legjobbakat egy olyan lánnyal szexeltem, akivel kb 4-5 hónapig összejárogattunk heti szinten szexelni egymással.
Vele egyedül fordult elő az, hogy miután elélveztem, teljesen állva maradt a farkam és egy óvszert felhúzva folytattuk a dugást megállás nélkül. De úgy általában is nagyon jó volt vele.
Utána egyből viszont két olyan lány van a sorban, akikbe nagyon szerelmes voltam. Velük is nagyon jó volt a szex, közel olyan jó mint a fenti lánnyal.
24/F
Azzal a legjobb a szex, akivel a legjobban vonzódtok egymáshoz és akivel a legjobban egyeznek a szexuális igényeitek. És ez lehet, hogy pont egy olyannal lesz, akibe nem vagy szerelmes. Persze ez nem zárja ki azt sem, hogy ez olyannal legyen, akibe pont szerelmes vagy.
Már nem vagyok se szűz, sem tizenéves, volt néhány pasival dolgom, de szexeltem már olyannal sokkal jobbat, akivel csak szexkapcsolatban voltam, mint akibe szerelmes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!