Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, a legjobb szex amiben részetek volt mitől volt az?
Attol h a paromtol kaptam ^^
18/L
Vad volt még is szenvedélyes, nagyon vágytam már a páromra és mindketten egyszerre éltünk át egy-egy hatalmas orgazmust...
Utána még többször átjárta a testem az érzés, miközben a karjaiban voltam. Szinte, mindenem elzsibbadt, a fellegekben jártam még percekkel később is és nagyon intenzív érzés volt...
Ritkán van ennyire mély, erős és intenzív orgazmusom, de nagyon élvezem a szeretkezéseinket, mindig van orgazmusom vagy hüvelyi vagy csikló, de azok a legjobbak, amikor már a testem minden porcikája őt kívánja, ő érte remeg és bármihez ér hozzá a testemen szinte, azonnal elönt a forróság, remegni kezdek és hatalmas orgazmusom lesz.
De, az ilyenek a legjobbak számomra...
Szerintem az érzelmi vihar miatt, ami előtte tombolt.
A békülős szex a kedvencem... na akkor nagyon összerúgtuk a port, de olyan hévvel oldottuk fel a szexel a vitát, hogy hűha :)
Mindkettőnknek aktívak voltunk, tökéletesen passzoltak a méreteink, mindkettőnknek 2 orgazmusa volt. Ez számomra tökéletes, jobbat nem is kívánhatnék.
Sok rossz tapasztalatom volt, lusta férfi, kis farkú, túl vastag farkú és több olyan aki nem bírt elmenni. Ezek után ő áldás volt.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!