Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszul cselekszem vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul cselekszem vagy sem?

Figyelt kérdés
Ugy kezdodott hogy volt egy buli amit a legjobb baratommal csinaltunk es hivtam egy csajt, akivel szerettem volna osszejonni, de baratom aki ezt nem tudta azt mondta nekem hogy o ra fog menni a csajra, na mondom remek inkabb hagyom had szedje fel... Ossze is jottek es jartak vagy 4 hetig aztan "baratkent" valtak el amibol ugye nem az lett es az volt az oka hogy a baratom mar nem szereti ot. En ezzel a lannyal folyamatosan tartottam a kapcsolatot es ugy alakult hogy atmentem hozza ahol a beszelgetesbol csokolozas lett, abbol pedig az hogy lefekudtunk, a csaj kiszivta ugye a nyakam. Masnap volt egy buli ahol mar el is terjedt hogy ki szivta ki a nyakam stb stb. Erre baratom nekem esett hogy pont a legjobb baratja bogy tehette ezt vele (o csak ugy tudja csokoloztunk)? Aztan az excsajanak is nekiesett mindenki elott lek*vazta es ordibalt vele. Nos en ezzel a lannyal titokban talalkozok es nagyon jol megvagyunk egymassal, lefekszunk egymassal, megertjuk egymast, es felunk hogy kiderul akkor vege lesz a baratsagomnak? Szerintetek jogosan akadt ki a baratom vagy alaptalanul? Ha egyszer azert szakitott vele mert nem szereti akkor en miert ne lehetnek boldog a lannyal? Kerlek segitsetek mi tevo legyek ez ugyben mert en szeretnek a lannyal maradni nagyon egymasra talaltunk de a legjobb baratomat se szeretnem elvesziteni.

2017. jan. 17. 02:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Fájdalmasan béta vagy, haver...
2017. jan. 17. 03:13
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Közlöd a haveroddal hogy alapból is te akartál vele összejönni (amit akkor is közölhettél volna hogy direkt hívtaf meg a csajt). Meg ha egyszer szakított vele a komoly 4 hetes kapcsolat után akkor min pörög, ezek szerint nem volt semmi komoly köztük, te viszont szívesen együtt lennél vele. Közöld vele hogy ez meg ez van, szokja meg.
2017. jan. 17. 03:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tok jól összefoglaltad, de nem ide a gyk-ra kellett volna kiirni, hanem a haverodnak megirni/elmondani. Ha nem tudja, mi a helyzet, persze, h haragszik. Néma gyereknek... tudod...
2017. jan. 17. 06:34
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Nem esett le a haverodnak, hogy azért hívtad, mert neked kellett volna. Hagyd hogy leessen neki, talán megérti...

Ha nem, akkor se kell emiatt rosszul érezned magad, tisztességes voltál.

De ne szívasd ki a nyakad. Gyerekes.

2017. jan. 17. 06:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem haver....
2017. jan. 17. 07:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Figyelj most az idő hogy felszedjél egy kis alfaságot néha lehet fájni fog az értékrendednek,de hogyha továbbra is ezt a rendes srácot játszod idővel nem lesz kibe beleraknod a farkad.Ennyi. 44ff
2017. jan. 17. 08:35
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen jól teszed, hogy felszeded a csajt, a haverodat rúgd seggbe. Neki nem kellett, majd te ápolgatod. Ennyi.
2017. jan. 17. 09:13
 8/11 anonim ***** válasza:

A srac a cimbid, elbukott a csajnal az agyban es fel hogy kiderul.

Amugy a havert leosztanam a helyere a helyedben. Nehogy mar megmondja kivel kavarhatsz.

2017. jan. 17. 10:20
 9/11 A kérdező kommentje:

#utolsó

Egyébként mesélte hogy le akartak feküdni egy buliból el is mentek ezügyben, aztán visszajöttek. Kérdeztem mi volt aztmondta hogy próbálták de aztmondta csaj hogy fáj neki stbstb. Érdekes módon én 3x próbáltam vele, persze az elsőnél bénáztunk, de kövi talinál hatalmasat szexeltünk egymás után kétszer. Ez is a gond okozója lehet hogy neki nem jött össze?

2017. jan. 17. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Bizony. Bizony.
2017. jan. 17. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!