Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul cselekszem? Többi lent
Elég rég nem volt barátom (kb egy éve) és már nagyon szeretnék egy rendes kapcsolatot, olyan fiúval akit szeretek is, és egyben a lelki társamnak is mondhatom. Neten írnak néhányan, páran el is hívnak találkozni, viszont ezekben a fiúkban nem érzek semmi pluszt, semmi olyat ami vonzana bennük. Számomra túl rideg egy micsi vagy egy hogy vagy után megkérdezni, hogy elmennék-e vele randira. És utána semmi beszélgetés..
Lehet bennem van a hiba, és nyitnom kéne az emberek felé, viszont nekem az ilyen ismerkedés túl személytelen. Ha már mindenképpen azon a fránya facebookon kell ismerkedni, akkor nem lenne jobb előbb kicsit elbeszélgetni ott mindenféléről, mint egyből találkozni? Rosszul teszem, hogy nem megyek el egy ilyen talira sem? Hozzáteszem, egyik fiú sem tetszett eddig, belsőre nem mert nem ismerem őket, külsőre meg muszáj megfognia ahhoz minimálisan, hogy találkozás legyen a dolgokból. 21/L
szerintem egy ilyen "hello, hogy vagy? találkozunk?"
kicsit elég sietős...
és szerintem ők is külső alapján választottak...ez így elég cinknek tűnik...
23F
írd meg, hogy neked ez túl gyors, meg te komoly kapcsolatot szeretnél, lelki társat keresel...amiket itt leírtál...
aztán óvatosan azokkal akik csak dugni akarnak :)
23F
#4:
a rinyálás és a lelkizés között van különbség...
ha téged rinyálósnak könyvelnek el, valószínűleg rinyálsz is, vagy olyan lányoknál próbálkozol akik nincsenek veled egy hullámhosszon...
23F
Számodra, számomra igen. De sokaknál nem nagyon van. Ha egy férfi nem keménykedik meg játsza a fajagyereket akkor az máris rinyál. Ha meg merészel valami lelki problémát is hordozni magában akkor már-már "sissy"-nek titulálják.
Nem cselekszel rosszúl, csak szerintem normális fiu nem fog facebookon rádírni. Én sem kezdeményeznék facebookon, nem arra találták ki.
Másik hogy egy 21 éves fiu nem fog hosszas beszélgetésbe kezdeni, mert még túl fiatal azt sem tudja mit akar az élettől, nem hogy egy nőtől a szexen kívül....
7, annyira konnyen leveheto,mikor egy ferfinak problemai vannak, de mutatja a kemeny gyereket.
es ilyenkor mondtam,hogy latom, a valosag es a szineszkedes kozti kulonbseget.
nyugodtan elmondhatja,hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!